Fortsätt handla BETALA kundvagn

Förpackningskubar

Förpackningskubar

Packpåsar

Är du rörig och kan aldrig hitta något i resväskan? Eller är du välorganiserad? Då har vi något som kommer att glädja dig – packpåsar. De praktiska förvaringspåsarna gör att du kan resa med ordning och reda, och utnyttja resväskans utrymme på bästa sätt. Du hittar packpåsar hos The Little Green Bag, i många olika storlekar och med var sin funktion. Det finns särskilda påsar för badkläder, accessoarer, underkläder och skor. Packpåsarna separerar alla dina grejer, vilket är väldigt hygieniskt. På så vis blir inte kläderna smutsiga när skorna ligger i samma resväska. Med packpåsarna får du dessutom ordentlig ordning i resväskan. Då kan du enkelt dela in alla dina föremål i kategorier så att de är lätta att hitta i resväskan. Med packpåsarna slösar du heller inte plats i resväskan. Vem skulle inte uppskatta det? Ju mer du kan ta med när du reser, desto bättre!


Packpåsar från SUITSUIT

Packpåsarna passar perfekt till resväskorna Fabulous Fifties från SUITSUIT, eftersom de har samma stil och färg. Packpåsarna från SUITSUIT finns i tre storlekar. Den minsta påsen är för dina minsta grejer, som strumpor. Den medelstora förvaringspåsen är till underkläder eller lättare plagg. Den största packpåsen är perfekt till större plagg eller en hel outfit. Ett par byxor, en långklänning, en varm tröja eller en tjock halsduk. Alltihop får plats i den stora förvaringspåsen! Tack vare packpåsarna kan du lätt hitta alla dina grejer i resväskan och se till att du inte tappar bort något. Du kan även använda tvättpåsarna för att enkelt skilja smutstvätten från de rena kläderna. Det håller din resväska och dina grejer i fint och fräscht skick, så att du kan komma hem i lugn och ro med full koll på vad som behöver tvättas. Tack vare ventilationssystemet trycks överflödig luft ut ur påsen för optimal platsfördelning i resväskan. Så att du kan ta med dig mycket utan att behöva fatta svåra beslut. Perfekt!


Utbud av packpåsar

Utöver SUITSUIT har även Fjällräven, Herschel Supply Co. och The Little Green Bag packpåsar. De här märkena har olika storlekar på packpåsar. Du kan välja mellan liten, medelstor och stor. Så att du kan välja ett set som passar din resväska. Packpåsarna passar perfekt i resväskorna och/eller väskorna från märket i fråga. På så vis kan du utnyttja förvaringsutrymmet i din resväska eller väska på bästa sätt. Utöver det rent praktiska är packpåsar även mycket hygieniska. Genom att separera och dela upp dina grejer håller de sig i fint och fräscht skick, och utan fläckar. Det är också fördelaktigt när du kommer hem från en resa och vet exakt vad som behöver tvättas. Upptäck det stora utbudet packpåsar hos The Little Green Bag och ha en välorganiserad resa!


Beställ dina packpåsar online

Har du sett ett trevligt set med packpåsar? Beställ din vara online och upptäck alla fördelar. Om några musklick är du stolt ägare till din nyinköpta vara. Vi tar hand om din beställning på direkten.