Fortsätt handla BETALA kundvagn

Herschel Supply Co.

Herschel Supply Co.
Begränsa ditt sökresultat
Sortera på
650 artiklar

weergave


free gift

Ej giltig vid försäljning


free gift

Ej giltig vid försäljning

Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Lake Youth Headwear

SEK 202,59 SEK 405,30 -50%


free gift

Ej giltig vid försäljning


Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Stowaway Mac

SEK 984,58 SEK 1.969,05 -50%


Herschel Supply Co.

Herschel Supply Co. erbjuder ryggsäckar, väskor och andra resetillbehör i högsta kvalitet. Märket har en rik historia som går tillbaka till början av 1900-talet, när Peter Alexander Cormach och hans fru flyttade från Wick till den okända byn Herschel. Deras två söner Jamie och Lyndon Cormack är hjärnan bakom varumärket. De bestämde sig för att använda byns namn till sina innovativa och uppfriskande kollektioner. Det är en hyllning till en plats där flera generationer av familjen växt upp. År 2009 grundade de två bröderna väskmärket vi känner till idag.


Ryggsäcks- och väskspecialist

Herschels filosofi är att skapa tidlösa produkter med stort fokus på detaljer så som läderfållar, snygga spännen, gummiaccenter och högkvalitativt läder. Herschel Supply Co. kan definitivt kalla sig själva riktiga väsk- och ryggsäcks-specialister. Hos The Little Green Bag hittar du klassikerna som Little America, Survey, City, Heritage och Classic-ryggsäcken. Det finns även medelstora modeller. Dessa mindre versioner kommer från de klassiska silhuetterna, men är något mer strömlinjeformade och lättare att bära för kvinnor och ungdomar.

Herschel Supply Co. väskorna är extremt lätta att använda på grund av dess multifunktionella dragkedjor och fack. Vill du skydda din laptop eller andra platta föremål från skador finns ett praktiskt större inre fack till hjälp.

Förutom otroligt coola ryggsäckar och väskor erbjuder Herschel Supply Co. även andra tillbehör och accessoarer. Till exempel olika typer av pennfodral såsom Settlement Case XS, Chapter, Chapter Carry on och Settlement Case. Med dessa kan du förvara dina pennor och andra skrivmaterial på ett trendigt sätt. De olika modellerna har alla märkets logga på framsidan och finns tillgängliga i olika färger vilket gör dem till det perfekta tillbehöret till Herschelväskorna.


Fack till laptops och surfplattor

Väskorna från Herschel Supply Co. är extremt behändiga att använda på grund av dess multifunktionella dragkedjor och öppna fickor (i de flesta modeller). Det stora inre facket är till för att förvara elektronik, bärbara datorer och andra platta föremål. Dessutom är facken oftast fodrade vilket ger extra skydd mot skador eller repor. Eftersom alla Herschel-ryggsäckar är utrustade med dessa fack kan du alltid transportera din laptop eller surfplatta.

Laptopryggsäckarna som Little America, Retreat och Pop Quiz är inte bara multifunktionella men har även en cool look. De coola ryggsäckarna tillverkas av högkvalitativ polyester och har en stor storlek. Har utrymme för era personliga tillhörigheter, laptops och skrivmaterial.


Beställ Herschel Supply Co. online

Letar du fortfarande efter en modern ryggsäck? Hittade du en cool produkt i Herschel Supply Co.-utbudet? En ryggsäck eller ett fint pennfodral? Eller vill du hellre ha en keps eller resväska? Allt är möjligt. Beställ din favorit Herschel Supply Co.-produkt i vår webbutik och dra nytta av fördelarna med online-köp. Vi kommer omedelbart att börja arbeta med er beställning och se till att den skickas iväg samma dag.