Fortsätt handla BETALA kundvagn

Strandväskor

Du är 3 steg från att hitta den perfekta väskan
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Strandväskor

Har du planerat någon trevlig semester? Då kanske du kommer att tillbringa några dagar på stranden. I så fall är det ju bra om du har alla dina saker med dig. Tänk bara på solskydd, badlakan, solglasögon, plånbok, extra bikini eller badshorts och en bra bok. Allt det får du lätt plats med i din strandväska. Som tur är har The Little Green Bag ett brett utbud av strandväskor så att du alltid kan hitta en som passar din stil perfekt. Dags för semester!


Strandväskor för damer

Ingen kvinnas väskkollektion är komplett utan en strandväska. Det är inte bara superpraktiskt att ha med en så stor väska till stranden – den är dessutom färgglad och sprider en härlig sommarkänsla. Vi har många fina varumärken såsom vårt eget The Little Green Bag, men också märken som Reisenthel, Herschel Supply Co. och Rains.

De trendiga strandväskorna från The Little Green Bag känns igen på deras coola rottingdetaljer. Rottingen ger en genuin sommarkänsla. Väskorna finns i två storlekar: shopping- eller axelväska. På så sätt kan du själv bestämma vilken typ som passar just dina behov bäst.

Strandväskorna från Reisenthel passar perfekt för en skön dag på stranden. Väskans praktiska design gör att du kan förvara alla dina saker tryggt och lätt. Välj ett coolt mönster så är du snart på väg!

Strandväskorna från Herschel Supply Co. är härligt rymliga axelremsväskor med massor av plats för dina grejor. Väskan stängs med dragkedja så alla dina saker är i tryggt förvar. Välj en cool färg så är du snart på väg!

Strandväskorna från Rains platsar ju såklart på listan. Även om namnet Rains låter lite motstridigt för en strandväska så har de många användbara modeller. Deras Tote Bag är ett exempel på en multifunktionell modell som kan användas alla årstider. Väskans lätta tyg gör den lätt att bära med sig.


Beställ strandväskor online

Har du hittat någon cool strandväska? Du hittar garanterat något som passar dig och din stil. Beställ snabbt och lätt online. Med bara några klick är du stolt ägare till ditt nya köp. Vi tar hand om din order så fort det bara går. Om du beställer före kl 12.00 kan vi skicka leveransen samma dag! Vill du hellre se strandväskorna med egna ögon? Det går bra! Titta förbi någon av våra butiker i Nederländerna. Där finns det personal som hjälper dig med allt du behöver. Kolla butikens hemsida för att ta reda på vilken butik som ligger närmast. Vill du veta om den artikel du söker finns i lager? Lagerstatusen för alla artiklar visas på varans artikelsida. På så sätt vet du att du inte står tomhänt.