Fortsätt handla BETALA kundvagn

Ringar

Ringar
Begränsa ditt sökresultat
Sortera på
305 artiklar

weergave

Michael Kors
Michael Kors

Premium

v.a. SEK 1.078,85 SEK 1.494,25 -28%

Michael Kors
Michael Kors

Kors MK

v.a. SEK 1.152,54 SEK 1.494,25 -23%

Michael Kors
Michael Kors

Metallic Muse MKJ7836710

v.a. SEK 1.078,85 SEK 1.494,25 -28%


Michael Kors
Michael Kors

Metallic Muse MKJ7961710

SEK 1.078,85 SEK 1.494,25 -28%

Michael Kors
Michael Kors

Premium MKJ8063710

SEK 1.095,00 SEK 1.494,25 -27%

TI SENTO - Milano
TI SENTO - Milano

Silver Gold Plated Ring 12294MW

v.a. SEK 1.023,46 SEK 1.610,08 -36%


CLUSE
CLUSE

Essentielle Hexagon Ring

SEK 156,26 SEK 520,67 -70%
free gift

Ej giltig vid försäljning

Michael Kors
Michael Kors

Premium

v.a. SEK 995,00 SEK 1.146,75 -13%

Michael Kors
Michael Kors

Premium

SEK 1.494,25

Skagen
Skagen

Elin

SEK 521,25


free gift

Ej giltig vid försäljning


free gift

Ej giltig vid försäljningRingar

Ringar är både otroligt eleganta och coola på samma gång. Med en vacker ring drar du blickarna till dina händer. Ringar ger din outfit en personlig stil. Ringarna finns i många olika former och storlekar. På The Little Green Bag hittar du ringar som passar din smak. Det finns ringar i alla former, färger och stilar. Välj en fin, diskret ring eller ett riktigt blickfång. Du kan kombinera ringarna i det oändliga för en unik look. Ringar är inte bara fina att bära, utan är även en perfekt present. En ring är något speciellt och personligt som verkligen betyder något. Många ringar har vackra budskap. Därför ger du bort mer än bara en ring. Upptäck toppvarumärkenas breda utbud hos The Little Green Bag.


Kollektionsringar

Letar du efter en ring? Här hittar du de vackraste ringarna från många toppmärken som TI SENTO - Milano, My Jewellery, Orelia och A Beautiful Story. Varje varumärke har sin egen stil och det är det som gör dem så unika och perfekta att kombinera med varandra. Fullända din outfit med vackra ringar ur vårt sortiment. Det finns roliga modeller och tidlösa färger som silver, guld och roséguld. Förutom de vackra, klassiska modellerna finns även många fina, färgglada ringar. Vissa av modellerna har vackert färgade stenar. Fullända din outfit med vackra ringar. Hitta den perfekta ringen hos The Little Green Shop. Mixa och matcha alla varumärken med varandra och skapa en unik look!

Ringar från My Jewellery är en integrerad del av dagens modescen. My Jewellery är ett välkänt märke bland både äldre och yngre. Förutom ringar finns även många andra sorters smycken. Det gör att du kan kombinera alla smycken från detta märke i oändlighet. Välj en snygg, enkel ring och kombinera den med andra. Det gör det kul att mixa och matcha flera ringar. Vilka ringar är dina favoriter?


Ge bort ringar i present.

Ringar är inte bara kul för dig, utan också en perfekt present! Köp exempelvis en snygg ring till mamma, din bästa vän eller käresta. Ta en titt på ringarna hos A Beautiful Story. Dessa ringar är förpackade i vackra presentboxar och alla har en egen betydelse.


Beräkna ringstorlek

När du köper ring på nätet vill du ju att den ska passa, så att du inte behöver byta. Om du inte vet vilken ringstorlek du har finns det olika sätt att komma fram till detta. Det lättaste sättet är att mäta den inre diametern av en ring som passar perfekt. Den kan beräknas med en bit tejp eller en passare. Om ringen visar sig ha en diameter på 17 mm så är ringstorleken också 17.

Tänk på att alla fingrar är olika så tyvärr kan vi inte erbjuda en färdig beräkning. Det finns flera faktorer som kan spela in vid avvikelser från storleken. Tänk exempelvis på värme och kyla. När det är varmt kan fingrarna svälla lite vilket gör att ringen sitter hårdare.


Beställ din ring på nätet.

Har du hittat en snygg ring? Du kan alltid hitta något som passar dig och din stil. Beställ din vara online och upptäck alla fördelar. Om några musklick är du stolt ägare till din nyinköpta vara. Vi tar hand om din beställning på direkten. Om du lägger din beställning en vardag innan klockan 12, skickas den samma dag!