Fortsätt handla BETALA kundvagn

Titta på band

Titta på band
Begränsa ditt sökresultat
Sortera på
30 artiklar

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Armbandsklockor

Allt fler trender kommer och går och liksaså finns det allt fler sorters material och färger som kan kombineras med hjälp av olika armband för din klocka. Fördelen med utbytbara klockarmband är att du kan anpassa dem efter din egen stil. Du kan skräddarsy din look beroende på om du ska ut på stan en kväll, om du vill ha en mer ledig stil eller ska på affärsmöte. Allt är möjligt! Du kan ge din handled en ny look varje gång. Och det hjälper förstås vi på The Little Green Bag dig gärna med.


Köp billiga klockarmband.

Billiga klockarmband från The Little Green Bag finns i olika storlekar – 18 mm och 16 mm. Färgerna kan också kombineras i oändlighet och hos The Little Green Bag hittar du rätt klockarmband i många olika färger. Tänk dig färger som chokladbrun, metallic, mörkgrå, vit, blå, mörkröd, guldplätering och många fler.

Dessutom är klockarmbanden från Komono trendiga och inne. KOMONO är ett coolt märke med färgglada klockor som sprider färg i en grå vardag. KOMONO ligger högt på trendtoppen och kan varje säsong erbjuda de allra mest sofistikerade, eleganta och framför allt användbara accessoarerna. Fina färger och vackra mönster kombineras perfekt med klockornas funktion. KOMONOs värld med sina retrofuturistiska accessoarer stimulerar alla sinnen. KOMONO har inga gränser, regler eller mål. Allt är möjligt och allt är tillåtet i KOMONOs värld.

Strap Silver Colored Mesh 16 mm från KOMONO är ett trendigt armband som du enkelt kan fästa på din KOMONO-klocka. Med detta klockarmband kan du lätt ge din favoritklocka en moderiktig uppdatering. Det silverfärgade mesharmbandet är tillverkat i rostfritt stål och är 16 mm brett. Mesharmbanden kan också justeras tack vare ett praktiskt klicksystem. Så tänk på klockans storlek när du köper ett klockarmband. Vi har också klockarmband med 20 mm bredd.

KOMONO utvecklas hela tiden och den drömmen kommer att leva för alltid. KOMONO – berest, glad och vågad. Vågar du också sudda ut gränserna? Kom till oss på The Little Green Bag.


Mixa och matcha klockarmband från Cluse

Klockorna från Cluse trendar just nu och med utbytbara armband kan du vara säker på att de passar en modern look. Den generösa kollektionen från CLUSE består av en mängd olika moderiktiga och inspirerande klockor med armband av metall och andra material samt i olika storlekar och färger. Klockarmbanden i läder finns i guld, silver och roséguld och tillverkas i läder eller mesh. Tack vare det enkla klicksystemet kan du lätt byta klockarmband. På så sätt kan du skapa många nya varianter!

En unik stil kan skapas snabbt och lätt med den senaste kollektionen från Cluse. Mixa och matcha dina favoritfärger och -material med utbytbara armband. Tack vare varumärkets mångsidighet finns det ett perfekt klockarmband för alla. Du kan lätt skapa din egen personliga stil på CLUSE. Klockarmbanden är lätta att byta. Varje serie har sin egen kollektion av klockarmband där du kan välja mellan läder och rostfritt stål.

Håll koll på Cluses sortiment efter kampanjer och versioner i begränsad upplaga.


Beställ dina klockarmband på nätet.

Har du hittat ett klockarmband i vår webbshop som passar dig perfekt? Beställ då din favorit online. Du kommer att se hur bekvämt det är och med några musklick är du stolt ägare av ditt nya inköp.