Fortsätt handla BETALA kundvagn

Vikbar plånbok

Du är 3 steg från att hitta den perfekta plånboken
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Begränsa ditt sökresultat
Sortera på
55 artiklar

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Ted Baker
Ted Baker

Bita

SEK 865,39 SEK 1.305,02 -33%

Ted Baker
Ted Baker

Bita

SEK 865,39 SEK 1.305,02 -33%


Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Premium Leather Cc And Coin

SEK 614,61 SEK 906,71 -32%

Guess
Guess

Laurel Slg Cntntl W/Pouch

SEK 455,00 SEK 680,31 -33%


O My Bag
O My Bag

Jo Purse

SEK 664,46
free gift

Ej giltig vid försäljning

Nuuroo
Nuuroo

Aksel Wallet

SEK 157,67


free gift

Ej giltig vid försäljning

O My Bag
O My Bag

Cardholder

SEK 281,55

O My Bag
O My Bag

Cardholder

SEK 281,55Kipling
Kipling

Money Land

SEK 561,97


Kipling
Kipling

Money Land

SEK 561,97O My Bag
O My Bag

Josie Purse

SEK 439,22

free gift

Ej giltig vid försäljning

Flap-plånböcker

En flap-plånbok kan ses som ett syskon till en plånbok med dragkedja. Enda skillnaden är att en flap-plånbok inte stängs med en dragkedja, utan med en slejf med tryckknapp eller magnet. Slejfen är plånbokens kännetecken. Plånboksmodellen är väldigt praktisk. Plånböckerna är ofta mycket rymliga. Du får plats med många kort, sedlar och mynt. Därför får du plats med alla viktiga kort på ett enda ställe. De flesta plånböckerna matchar väskorna perfekt. På så sätt kan du kombinera dem till en enhetlig stil. Ge dig ut i världen i stor stil och med en elegant reseplånbok.


Flap-plånböcker

Flap-plånboken finns i olika färger och storlekar. Den vanligaste plånboksmodellen verkar vara plånboken med dragkedja. Storleken är medium till stor och den har flera fack för sedlar och mynt. Den stora telefonplånboken rymmer lätt din telefon. Den fungerar inte bara som plånbok, utan också som trendig accessoar eller kuvertväska. The Little Green Bag har ett stort sortiment av reseplånböcker från olika märken. Så därför finns det alltid en plånbok som passar din stil och dina önskemål.


Populära märken med telefonplånböcker

Märkena Castelijn & Beerens, Cowboysbag, Liebeskind, LouLou Essentiels  och O My Bag har flest flap-plånböcker i sina kollektioner. Förutom de just nämnda märkena har designers som Michael Kors och Guess självklart reseplånböcker i sitt sortiment. The Bag Queen är ett exempel på plånbok från LouLou Essentiels. Denna plånbok är en riktig "måste-ha" som också kan bäras tvärsöver kroppen i en löstagbar axelrem eller som kuvertväska. The Ladies Wallet från Castelijn & Beerens är ett exempel på en klassisk plånbok. Denna läderplånbok har en slejf med knäppstängning. Kombinera denna plånbok med dina snygga väskor.

Flap-plånböckerna från Cowboysbag bör man inte missa i denna kollektion. Dessa plånböcker går helt och hållet i samma stil som märkets väskor. Man känner igen plånböckerna på det fina lädret och de vackra och jämna färgerna. Kombinera dessa plånböcker med väskor från samma märke eller något annat fabrikat. Vilken av varianterna är din favorit?

Flap-plånböckerna från O My Bag är också tidlösa plånböcker som håller i åratal. Telefonplånböckerna görs av kvalitetsläder och förekommer i vackra och jämna färger. I denna plånbok finns plats för mynt, sedlar och många kort. Kombinera denna snygga plånbok med en smart väska från samma märke.

Plånböckerna förekommer i många modeller. Du kan välja en färg som du kommer att gilla i många år. De här färgerna går ofta att kombinera med många av dina väskor. På så sätt kan din plånbok oftast passa till väskan. Men du tycker kanske att några väskor i din samling är lite tråkiga? Pigga upp den med en rolig och iögonfallande plånbok! Då får du en lekfull effekt och gillar att plocka fram plånboken ur väskan. De flesta plånböcker är av hög kvalitet.


Beställ din flap-plånbok online

Att köpa flap-plånböcker har aldrig varit så roligt och enkelt som hos The Little Green Bag. Har du hittat en plånbok som passar dig? Beställ den enkelt och snabbt i vår webbshop. Om du beställer din flap-plånbok en vardag före kl 12 så skickas den samma dag.