Fortsätt handla BETALA kundvagn

Myntväska

Du är 3 steg från att hitta den perfekta plånboken
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Begränsa ditt sökresultat
Sortera på
38 artiklar

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Eton Mini CC Flap Coin Pocket

SEK 575,46 SEK 809,67 -29%

Cowboysbag
Cowboysbag

Purse Holt

SEK 173,52 SEK 346,92 -50%

Valentino Bags
Valentino Bags

Divina Coin Purse

SEK 332,19 SEK 434,37 -24%


LouLou Essentiels
LouLou Essentiels

SLB Pearl Shine

SEK 318,31 SEK 636,50 -50%

Mister Miara
Mister Miara

Rue Wallet

SEK 138,77 SEK 346,92 -60%

Resfeber
Resfeber

Moreno Card wallet

SEK 138,65 SEK 231,09 -40%


Resfeber
Resfeber

Moreno Card wallet

SEK 138,65 SEK 231,09 -40%

Ted Baker
Ted Baker

Garcia

SEK 683,41

Ted Baker
Ted Baker

Jorjio

SEK 683,41


Ted Baker
Ted Baker

Jorjio

SEK 683,41free gift

Ej giltig vid försäljning


free gift

Ej giltig vid försäljning

Portmonnäer

En portmonnä är en börs med nostalgivärde. Vem hade inte en portmonnä som första börs? Den innehöll slantar till glass, marknad eller mataffär. Goda nyheter: Dessa minnen kan återupplivas, för portmonnän är hipp igen! The Little Green Bag har ett stort urval av portmonnäer i många stilar, färger och modeller. Därför kan alla hitta en börs som passar den egna stilen!


Plånböcker med myntfack

Den mest kända plånboksmodellen med myntfack har en stängning med tryckknapp. Men det finns många fler modeller och färger för plånböcker med myntfack. Många plånböcker med myntfack stängs med dragkedja. I en sådan modell hålls dina mynt säkert på plats utan att trilla ut. Många plånböcker med myntfack är små och kompakta. Därför är de lätta att ha i vilken väska som helst. Förutom fördelen att de passar bra i din väska kan de också vara försedda med nyckelring. Du kan därför sätta fast den i din nyckelklippa eller i väskan. Du får en plånbok med myntfack som är superpraktisk! Det finns verkligen något för alla! De mest populära av dessa plånböcker är :

- Portmonnä med knäppe: Portmonnä med knäppe är den typiska modellen. Granny från Becksöndergaard är ett exempel på en klassisk portmonnä. Den öppnas och stängs med hjälp av knäppet.

- Portmonnä med dragkedja: Portmonnä med dragkedja är den vanligaste börsen. Dina mynt och några vikta sedlar förvaras tryggt bakom dragkedjan. Dessa modeller är lätta och bekväma att använda. - Portmonnä med tryckknapp: Portmonnämodeller med tryckknapp är poppis och trendigt. Den snygga knappen i guld- eller silverfärg på denna modell drar till sig blickarna. - Portmonnä med kedja: En portmonnä med kedja kan sättas fast i din nyckelknippa och fungera som nyckelring. På så sätt har du börs och nycklar på samma ställe. Portmonnän kan också sättas fast i någon annan typ av ring eller ögla.


De populäraste märkena för portmonnäer

Små portmonnäer är populära och tillverkas av de stora modehusen för flera av deras kollektioner. De populäraste märkena för portmonnäer är:
- Små plånböcker från Cowboysbag
- Små plånböcker från LouLou Essentiels
- Små plånböcker från The Little Green Bag
- Små plånböcker från Becksöndergaard.

De små plånböckerna från Cowboysbag känns igen på sitt vackra läder. Plånböckerna från Cowboysbag är precis som deras väskor av hög kvalitet. Plånböckerna matchar därför väskorna jättebra. På så sätt kan artiklarna kombineras för den där riktigt enhetliga stilen!

De små plånböckerna från LouLou Essentiels bör finnas med i kollektionen. Dessa små plånböcker passar perfekt tillsammans med detta märkes väskor. De små plånböckerna är försedda med en praktisk nyckelring. Du kan därför sätta ihop plånboken med din nyckelknippa. På så sätt har du alltid pengar till hands. Idealiskt!


Beställ din portmonnä online

Har du hittat din framtida portmonnä i vår webbshop? Köp denna portmonnä online. Om du beställer en portmonnä en vardag före klockan 12 så skickas den samma dag. Du kan därför snabbt få nytta av din nya plånbok.