Fortsätt handla BETALA kundvagn

Om The Little Green Bag

The Little Green Bag är webbplatsen för alla dina trendiga väskor, smycken och accessoarer från ledande varumärken. Här hittar du den kompletta kollektionen av väskor från Cowboysbag och de snygga väskorna från MYOMY. Men även de tidlösa kvalitetsväskorna från Fred de la Bretonière och trendiga modeväskor från Bulaggi. Dessutom har The Little Green Bag ett antal varumärken som verkligen inte får saknas, som t.ex. handväskor från Michael Kors och Guess. Musthave artiklarna för tillfället är "Smart Little Bags" av LouLou Essentiels.

Kolla även in The Little Green Bag for Men; den nya trendiga webbutiken för män. Du hittar här en stor kollektion av trendiga ryggsäckar, arbetsväskor, plånböcker och andra accessoarer för män från ledande varumärken som Rains, Eastpak, Cowboysbag och Herschel Supply Co. Läder eller konstläder, stor eller liten, hos The Little Green Bag, är valet oändligt, men du kan alltid vara säker på att du hittar en trendig väska.

The Little Green Bag är alltid med på de senaste modetrenderna för att kunna sammanställa den perfekta kollektionen av väskor, plånböcker, smycken och accessoarer för dig. Låt dig inspireras av inspirationssidan och hitta den perfekta kombinationen av accessoarer till din outfit.

The Little Green Bag hjälper gärna dig att välja rätt accessoar för varje tillfälle. Klicka på "shop by occasion" och hitta perfekta accessoarer för ett bröllop, för att vara trendigt i skolan eller på jobbet eller för en underbar semester!
Dessutom förpackas alla väskor och accessoarer med omsorg och skickas omedelbart och utan kostnad, så att du snart ka ha roligt med dem! För varje euro du spenderar i butiken kommer du att få en baggie, som du kan spara för tillgodoköp. Håll koll på våra sociala medier för alla nyheter om våra väskor.

Vi önskar dig mycket nöje när du handlar hos oss!