Fortsätt handla BETALA kundvagn

Moneybands

Du är 3 steg från att hitta den perfekta plånboken
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Sedelband

Sedelband är praktiska elastiska band som kompletterar din korthållare. En korthållare är en plånbok för ett antal kort. Med en sådan slipper du gå runt med en stor plånbok och kan enkelt ha dina viktiga kort åtkomliga. Ett sedelband är ett praktiskt komplement till en korthållare. Sedelbanden är gjorda av elastiskt material och kan träs på korthållaren. Med bandet på plats kan du även hålla fast ett par sedlar eller visitkort bakom det. Sedelbandet tar ingen plats och har kompakt storlek. På så vis passar det perfekt runt sedelbandet från Secrid.


Sedelband från Secrid

Vill du ha någon accessoar till din korthållare från Secrid? Det är möjligt tack vare sedelbanden! Secrids elastiska sedelband är ett praktiskt komplement till Secrids korthållare. Det kan enkelt träs på din plånbok från Secrid. Ett kul och originellt tillbehör till olika plånböcker. Det elastiska bandet kan hålla fast sedlar eller visitkort vid plånboken eller för att kombinera två korthållare. Det elastiska bandet håller allting snyggt på plats! Du kan vara säker på att dina viktiga prylar hålls på plats.

Sedelbanden från Secrid finns i olika versioner för att du ska kunna hitta ett Secrid-band i din egen stil. I vår kollektion finns följande teman: Cobalt, Pergola, Central park, Groove, Highway, Pier, No entry, Concrete och Light stream. Secrids sedelband passar alla korthållare från detta märke. Välj en snygg färg som passar din stil. Det ger din korthållare en egen stil!

Hitta ditt perfekta sedelband hos The Little Green Bag!


Beställ ett sedelband online

Hittat ett praktiskt sedelband? Du kan alltid hitta något som passar dig och din stil. Beställ din vara online och upptäck alla fördelar. Om några musklick är du stolt ägare till din nyinköpta vara. Vi tar hand om din beställning på direkten. Om du gör en beställning före klockan 12 en vardag så skickas den samma dag!