Fortsätt handla BETALA kundvagn

Stöldskydd Säckar

Stöldskydd Säckar

Stöldskyddade ryggsäckar

Förhindra stöld av dina värdesaker med en stöldskyddad ryggsäck! Den stöldskyddade ryggsäcken är skapt på ett sätt som gör det särskilt svårt för tjuvar att öppna den. Dragkedjor och fack är dolda. Dessutom är väskorna gjorda av ett material som är skärskyddat, så att det kan inte skäras upp. De flesta väskor är försedda med RFID-skydd. På så sätt kan dina kort inte skimmas. De är också praktiskt utformade och de flesta har USB-port. Dessa stöldskyddade ryggsäckar har många praktiska fack. Här kan du förvara och gömma dina tillhörigheter. Alla dessa fördelar gör att den stöldskyddade ryggsäcken underlättar tillvaron när du är på väg!

Förutom att dessa stöldskyddade ryggsäckar är mycket säkra vill du ju ha något som är snyggt också. The Little Green Bag har ett stort sortiment av stöldskyddade ryggsäckar. Dessa stöldskyddade ryggsäckar känns igen på den nätta designen och sina snygga färger. Ryggsäckarna är därför inte bara säkra, utan även utmärkta för vardagsbruk. Ryggsäckarna är utmärkta för arbete, resor och daglig användning.


Stöldskyddade ryggsäckar från XD Design

XD Design är ledande när det gäller stöldskyddade ryggsäckar. Ryggsäckarna har alla de egenskaper som nämns ovan. De har dessutom larm som är kopplat till en app. Med de här tre knapparna på axelremmen kan du stänga av och aktivera larmet och skicka ett SOS-meddelande till vald mottagare via appen.

XD Design har flera olika modeller. XD Designs ryggsäckar i Bobby-serien är verkliga bästsäljare. De finns i de olika storlekarna small, medium och large.


Stöldskyddade ryggsäckar från BG Berlin

Förutom XD Design finns ett annat märke som specialiserar sig i stöldskyddade ryggsäckar, BG Berlin.

BG Berlins artiklar betraktas som en ny generation av stöldskyddade ryggsäckar. Du känner igen detta märke på sin eleganta design. Väskorna har en nätt design och finns i olika färger. Den praktiska väskan har många förvaringsfack med plats för en hel del tillhörigheter. Det finns massor av fack inklusive ett stort fack för dator. BG Berlins väskor är därför idealiska för resor och arbete. Idealiska väskor när du är på väg! BG Berlins väskor utmärks av sina olika stöldskydd. Det finns fack som inte syns från utsidan. Det är bra ställen för att gömma viktiga och värdefulla saker. Dessa fack kan ficktjuvar inte komma åt. Denna väska har även en USB-port och ett särskilt fack för telefon och plånbok. Facken har också RFID-skydd mot skimning av kort. BG Berlins tuffa och praktiska väskor passar män och kvinnor.


Att köpa en stöldskyddad ryggsäck

Vill du känna dig trygg när du ger dig ut? Köp en stöldskyddad ryggsäck i vår webbshop. Så fort du gjort färdig din beställning expedierar vi den. Alla beställningar packas med omsorg och skickas så snart som möjligt. Vill du själv inspektera hur en stöldskyddad ryggsäck ser ut? Titta in i en av våra butiker.