Fortsätt handla BETALA kundvagn

Ankelband

Ankelband

Ankelband

Ett ankelband ger din outfit en elegant touch. Särskilt på sommaren är det snyggt att bära ankelband. Hos The Little Green Bag hittar du alla möjliga former och storlekar med till exempel berlocker, stenar och hängsmycken. Och även i guld och silver. Det finns något för alla. En perfekt accessoar för en cool beach-look. Ankelband är inte bara roligt att köpa åt sig själv, de är fina att ge bort också! Ge din mamma eller din bästa vän ett fint ankelband!

The Little Green Bag har ankelband från varumärken som My Jewellery, Orelia och A Beautiful Story.

På bara några få år har My Jewellery blivit ett av de mest populära smyckesmärkena i Nederländerna. My Jewellery är särskilt populärt bland unga. Märket följer de senaste trenderna och erbjuder smycken till överkomliga priser. Utöver vackra ankelband i guld och silver har My Jewellery även många färgglada artiklar. De gör dina bara anklar till ett riktigt blickfång. Kombinera alla dina ankelband och mixa och matcha smycken från My Jewellery i det oändliga. Använd ankelbandet med dina sommarkläder och skapa en unik look!

Missa inte heller Orelias ankelband i utbudet. Orelia hämtar inspiration för sina smycken runt om i världen. Med öga för detaljer, en stilsäker kombination av olika material och konkurrenskraftiga priser finns det något för alla i Orelias kollektion. Orelia är ett utmärkt val när du vill ge bort en present till någon du tycker om. Orelia har många olika smycken med vackra budskap. Till exempel med stjärntecken. På så sätt blir din present både unik och personlig. Välj ett fint ankelband till dig själv eller någon annan! Matcha dessa fina ankelband och dina kläder med stil!

Även A Beautiful Story har vackra ankelband av bra kvalitet. Dessa ankelband är tillverkade av tråd och silversmycken. Denna kombination ger ankelbanden ett unikt utseende och gör dem enkla att matcha. Ankelbanden är också fina som gåva till mamma eller en god vän! Alla ankelband justeras enkelt med snöret och passar därför alla anklar! Vilket ankelband väljer du?


Beställ ankelband online

Har du hittat ett fint ankelband? Här hittar du alltid något som passar dig och din stil. Beställ din vara online och upptäck alla fördelar. Om bara några få klick är du stolt ägare till ditt nya köp. Vi kommer att behandla din beställning omgående.