Fortsätt handla BETALA kundvagn

Retur

Villkor

Du kan returnere varerne inden for 30 dage. Dette gælder også varer, der er på udsalg. De varor som levererats av The Little Green Bag men som inte har returnerats inom 30 dagar efter mottagande, betraktas som accepterade.

Vi accepterar endast returnerade artiklar som:
 • återlämnas i oskadad originalförpackning
 • är oskadade och oanvända
 • har frankerats tillräckligt
 • har försetts med en retursedel
 • innehåller alla gåvor som skickas vid beställningar på 100 euro eller mer

 • Om artiklarna är oanvända och oskadade och returneras snabbt och i tid, återbetalar The Little Green Bag det belopp som betalats (exklusive fraktkostnader och presenttjänst) inom 30 dagar efter att ha mottagit de returnerade artiklarna.

  Instruktioner

 • Logga in på ditt konto.

 • Gå till "returer" under "Mitt konto"
 • Ange vilka artiklar som du vill skicka tillbaka. Följ instruktionerna på webbplatsen.
 • Fyll i retursedeln inkl. returnumret.
 • Klipp ut blanketten, lägg till den i paketet och förslut förpackningen ordentligt och följ instruktionerna på blanketten Return my Parcel.

 • Vid inlämning av paketet på ett inlämningsställe får du ett kvitto som innehåller spårningskoden. Se till att förvara detta kvitto ordentligt. Om det skulle uppstå frågor kring din returförsändelse kan vi fråga efter detta kvitto för att undersöka statusen på returförsändelsen.

  The Little Green Bag
  Jan van Galenstraat 63
  3115 JG Schiedam
  The Netherlands

  Kostnader returförsändelse

  Är du inte nöjd med ditt köp? Då kan du returnera produkten till oss. Förpacka din beställning alltid ordentligt och bifoga retursedeln. Du kommer att få retursedeln efter att du har anmält att du vill skicka din beställning i retur till www.thelittlegreenbag.se. Det finns tre sätt att returnera en beställning till oss:

  1. Lämna in ditt paket till ett PostNord inlämningsställe. Du betalar då 9,95 euro i returkostnader. Spara försändelsekvittot. 2. Skicka paketet på egen bekostnad med valfri budfirma till vår returadress.

  3. Går det att lägga din returförsändelse på brevlådan? Då kan du skicka den med vanligt porto till vår returadress. Spara ett försändelsekvitto.

  Kostnaderna för användning av vår presenttjänst kommer inte att återbetalas vid en returförsändelse.

  Artikel inte tillfredsställande

  Om artikeln är oanvänd och oskadad och returneras i tid och korrekt, återbetalar The Little Green Bag det belopp som betalats exklusive fraktkostnader och/eller kostnader för presenttjänsten inom 14 dagar efter att ha mottagit artiklarna i retur. För den del som har betalats med ett giftcard eller ett presentkort från The Little Green Bag får du en värdekupong från The Little Green Bag.

  Artikel felaktig, inte komplett eller skadad vid mottagande

  Om du mot förmodan har mottagit en felaktig eller skadad artikel, kan du först kontakta vår kundtjänst via vårt kontaktformulär under "Anmäl klagomål", eller +31 10 435 41 03. I händelse av en skadad artikel ska du alltid skicka med en bild på problemet och ange tydligt tillhörande fakturanummer. Vi kommer att byta artiklarna kostnadsfritt. Det är inte nödvändigt att registrera produkten via retursystemet.