Fortsätt handla BETALA kundvagn

Fjallraven

Fjallraven
Begränsa ditt sökresultat
Sortera på
630 artiklar

weergave

Fjallraven
Fjallraven

Greenland Winter Parka W

SEK 3.324,06 SEK 4.748,57 -30%

Fjallraven
Fjallraven

Kanken

SEK 1.157,75

Fjallraven
Fjallraven

Kanken

SEK 1.157,75


Fjallraven
Fjallraven

Kanken

SEK 1.157,75

Fjallraven
Fjallraven

Kanken Mini

SEK 1.041,92

Fjallraven
Fjallraven

Kanken Mini

SEK 1.041,92

free gift

Ej giltig vid försäljning

Fjallraven
Fjallraven

Kanken No. 2

SEK 1.679,58


free gift

Ej giltig vid försäljning

Fjallraven
Fjallraven

Kanken Mini

SEK 1.041,92


free gift

Ej giltig vid försäljningFjallraven

Fjällräven är ett svenskt utomhusvarumärke som grundades 1960 av Åke Nordin. När han uppfann mallen för Fjällräven ry ggsäcken var han bara fjorton år gammal. Under de första åren älskades bara ryggsäckarna och kläderna av skandinaviska länder. För tillfället blir Fjällräven mer och mer välkänt i andra länder. Trendiga fashionbutiker och bloggare faller enkelt i förälskelse med detta autentiska varumärke.


Väskkollektion av Fjällräven

Ryggsäcken Kånken tillverkas i flera olika färger och designer, såsom Kånken 2 och Kånken laptopväskor. Fjällräven erbjuder en omfattande kollektion av kvalitetsryggsäckar i naturliga färger. Rucksack No. 21, Totepack och Foldsack är bara några exempel ur vårt sortiment av Fjällräven. De är tillverkade i G1000, ett fast vävt tyg (65% polyester och 35% bomull av högsta kvalitet). Tyget behandlas med Grönlandsvax. Denna kombination gör G1000 till ett av de bästa utomhusmaterialen i världen.


Komfortabla ryggsäckar

Ryggont är ingen match för ryggsäckar från Fjällräven. Ryggsäckarna från Fjällräven är väldigt bekväma. Ryggsäcken Kånken är designad som en ordinär skolryggsäck, som ser till att unga människors ryggar håller sig raka – så att ryggont reduceras. Dessutom är Fjällrävens ryggsäckar gjorda av lätt material för att återigen förbättra komfort vid bärning. Den rektangulära modellen var ett högst medvetet val, då den passar exakt till A4-papper. Letar du efter en Fjällräven-väska som fungerar som laptopväska? Vissa Kånken-ryggsäckar är lämpliga för en 13-inch eller 17-inch laptop. Samtidigt har framgången fortsatt för flera Kånken-modeller.

Det är inte bara Kånken som är skön. De andra modellerna från Fjällräven, som utomhusryggsäckarna, är också komfortabla att bära, vilket är viktigt vid utomhusaktivitet och sport. Ryggsäckarnas axelremmar är vadderade och justerbara i olika längder för extra bekvämlighet.

Den populära Kånken är också tillgänglig för barn som Kånken Mini i en mindre version, som är optimalt anpassad till de små. Ryggsäckarna är lämpliga för skolan och utomhusdagar. Väskorna erbjuder nog med utrymme för olika syften.


Tillbehör från Fjällräven

Fjällräven designar inte bara väskor som klarar av utomhusvärlden, utan är också glada att kunna ge dig lite hjälp. Halsdukar, mössor och andra accessoarer designas av Fjällräven för att skydda dig från kalla vintrar. Skarfarna och mössorna är tillverkade i hållbar bomull. Detta gör att halsdukarna och mössorna är sköna, mjuka och varma. Om du föredrar en sportig keps för att skydda ansiktet från solen så är Fjällräven också märket för dig. Fjällräven har sköna kepsar i sin kollektion. Kepsarna andas, är vind- och vattentäta; perfekta när du vill ha keps medan du utövar en utomhussport. Vi erbjuder också en selektion av vinterrockar inom kollektionen av detta populära märke.


Hållbarhet

Fjällräven är ett verkligen ett företag och varumärke för utomhusaktivitet. Därför gör de allt de kan för att minimera sitt miljöavtryck så mycket som möjligt. Fjällräven har naturen i åtanke när de utvecklar kläder och utrustning som är ämnade att hålla i generationer, genom att etablera strikta standarder för sig själva och leverantörer och genom att introducera människor till naturens skönhet med sina varor.


Beställ Fjällräven online

Hittat en Fjällräven du älskar? Beställ den online på The Little Green Bag och upplev bekvämligheten med vår leveranstjänst som sker samma dag.