Fortsätt handla BETALA kundvagn

Blöjväskor

Du är 3 steg från att hitta den perfekta väskan
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Begränsa ditt sökresultat
Sortera på
47 artiklar

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Cowboysbag
Cowboysbag

Diaper Bag Huyton

SEK 984,35 SEK 1.968,58 -50%

Cowboysbag
Cowboysbag

Diaper Bag Huyton

SEK 984,35 SEK 1.968,58 -50%

Cowboysbag
Cowboysbag

Diaper Bag Alvanley

SEK 984,35 SEK 1.968,58 -50%


Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Nova Sprout

SEK 1.137,30 SEK 1.505,71 -24%

Cowboysbag
Cowboysbag

Changing Pad

SEK 57,68 SEK 115,25 -50%

Cowboysbag
Cowboysbag

Changing Pad

SEK 57,68 SEK 115,25 -50%


Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Nova Sprout

SEK 1.137,30 SEK 1.505,71 -24%

The Little Green Bag
The Little Green Bag

Daisy Diaperbag Set

SEK 376,23 SEK 752,34 -50%

The Little Green Bag
The Little Green Bag

Daisy Diaperbag Set

SEK 451,40 SEK 752,34 -40%


MYOMY
MYOMY

My Paper Bag Baby

SEK 3.474,41free gift

Ej giltig vid försäljning


free gift

Ej giltig vid försäljning
Skötväskor

Alla småbarnsföräldrar vet hur praktiskt det är att ha en skötväska. Du kan förstås också stoppa ner allt som barnet behöver när ni är ute – blöjor, nappflaskor, extrakläder – i en vanlig bag. Men vi rekommenderar alla föräldrar att ha en skötväska. Fördelen är att allt har sin plats i väskan utan problem, och att det är lätt att hitta rätt när det blir akut. Väskorna har speciella fack där nappflaskor, blöjor och nappar kan förvaras. Detta gör att du slipper rota runt och leta efter det du behöver. Merparten av våra skötväskor innehåller också en skötbädd. Den kan rengöras snabbt och lätt. Fodret i skötväskorna är tillverkade av samma material och kan rengöras lika lätt. Det är speciellt praktiskt om en flaska skulle läcka.

En skötväska är idealisk när du ska ta ut din baby på en tur. Dessa väskor kan användas både som skötväska och vardagsväska. Vår kollektion innehåller de snyggaste skötväskorna från Fabienne Chapot, MYOMY och Cowboysbag. Du behöver bara bestämma dig för vilken väska du gillar och vilken som passar din budget och andra önskemål. Vi har noggrant valt ut några toppmärken som är kända för att producera väskor av hög kvalitet.

Du kan stoppa vad du vill i väskorna. De har olika fack för nappflaskor, nappar, kramdjur, kläder, blöjor och mycket mer. I skötväskorna från Fabienne Chapot och Cowboysbag ingår också en kostnadsfri, praktisk skötbädd för din baby. MYOMY har också en separat serie av skötväskor. Upptäck My Paper Bag Baby från MYOMY. Det är den välkända modellen My Paper Bag men i en specialmodell för föräldrar. Väskan har många fack där du lätt kan förvara alla babysaker.

The Little Green Bag har även multifunktionella skötväskor från det veganska märket Matt & Nat. Framtidens skötväska är tillverkad i fint material, den är ordentligt sydd och säkerställer att du alltid har alla babysaker nära till hands. Tack vare unisex-färgerna passar skötväskorna från Matt & Nat för både pappor och mammor. Det är ju perfekt!

Nyheter i kollektionen är skötväskorna från Studio Noos. De väskorna är verkligen hajpade just nu. Tack vare roliga mönster och mjuk teddy kan du bära med dig en riktigt trendig skötväska. För många föräldrar är denna väska också idealisk för att den är stor och bra. Väskan har därför bara ett enda huvudfack. Här kan du lätt stoppa ner alla de saker du behöver. Tack vare det mjuka tyget är väskan elastisk så att du får plats med ännu mer prylar. En bra grej med denna trendiga skötväska är att den inte bara är idealisk för föräldrar. Väskan passar också bra som strandväska eller när du ska gå och handla. Så därför kan du alltid använda väskan från Studio Noos i vardagen.

Förutom de praktiska axelremsväskorna har Herschel Supply Co. perfekta ryggsäckar som också är utformade som skötväskor. Dessa ryggsäckar innehåller många fack där du lätt kan förvara alla dina saker. Dessutom innehåller väskorna en kostnadsfri skötbädd, förutom alla facken. Ryggsäckarna från Herschel Supply Co. är extra bra eftersom de finns i unisex-modeller. Så både mamma och pappa ser supertrendiga ut med denna skötväska.


Beställ en skötväska online

Hittade du rätt skötväska för dig och lilltrollet så att du får med dig alla saker en baby kan behöva? Beställ den online nu. Snabbt och tryggt! Vi packar allt snyggt och ser till att du får dina varor så fort som möjligt.