Fortsätt handla BETALA kundvagn

Bagageband

Bagageband

Väskbälten

Att din resväska transporteras på ett tryggt sätt är självklart alltid viktigt. Ofta väljer vi en resväska med lås för att försäkra oss om att alla våra saker är i tryggt förvar. Självklart vill du även ha en resväska som tydligt visar att den tillhör dig och inte personen i säte 25F. Nu kan du köpa snygga bagageremmar hos The Little Green Bag. Då är din resväska alltid lätt att känna igen och öppnas inte ifall dragkedjan skulle gå sönder. I värsta fall. Nu kan du hitta de fräcka remmarna från Herschel Supply Co. i flera färger på vår webbshop. Så att din resväska alltid är lätt att känna igen. Vad väntar du på? Beställ en snabbt inför nästa semester.


Semestersäker med Herschel Supply Co.

Med det breda utbudet från Herschel är du väl förberedd inför semestern. Nu har vi de snyggaste bagageremmarna som passar din resväska perfekt. Herschel Luggage Belt finns i flera färger och tillverkas i de bästa materialen. Remmen är lättknäppt med spännet och har trevliga hälsningar längs med. Du kan givetvis sätta remmen runt vilken sorts resväska som helst, men designen är framtagen av Herschel med de egna resväskorna i åtanke. Trade-resväskorna från Herschel finns i två olika storlekar och färger. Trade Carry On är en utmärkt resväska att ha som handbagage. Resväskan har ett behändigt lås så att du tryggt kan transportera dina saker. Utöver Carry On finns även Trade Medium i utbudet från Herschel. Den här resväskan är perfekt för längre resor som incheckat bagage. Den har även ett behändigt lås och flera fickor för ordentlig förvaring av dina saker. Herschel har givetvis också olika resetillbehör i sitt utbud. Du kan till exempel resa med en snygg necessär, ett passfodral eller en ryggsäck. Så att du alltid är väl förberedd inför den välförtjänta semesterresan.


Skönhet från SuitSuit

Är du också helt såld på de där bagageremmarna? Vill du ha en ny resväska? Då är du på rätt plats. Vi har inte bara resväskor från Herschel i vårt sortiment, utan även ett stort utbud av resväskor från SuitSuit. De här stilfulla väskorna kommer att dra ögonen till sig nästa gång du är ute och reser. De finns i olika storlekar, färger och kollektioner. Ta till exempel en resväska från kollektionen Fabulous Fifties. De glada pastellfärgerna kommer alltid få dig att le. Föredrar du en neutral look? Då är kollektionen Fab Seventies något för dig. Den här kollektionen har flera naturliga färger och ett mycket behagligt utseende, för en avslappnad start på semestern. Föredrar du en resväska i tyg som handbagage? Inga problem. SuitSuit har även sådana i sitt utbud. Resväskorna Caretta Suitcase Soft 20 Inch finns i olika färger och är perfekta att ha som handbagage på flyget tack vare storleken.


Beställ din bagagerem online

Har du hittat en bagagerem att skydda dina prylar med? Beställ den då snabbt på vår webbshop. Vi ser till att du får den så snabbt som möjligt.