Fortsätt handla BETALA kundvagn

Resväska fall

Resväska fall

Väskskydd

Vill du skydda din resväska? Eller behöver den kanske snyggas upp och bli en aning trendigare? I så fall är det väskskydd du behöver. Väskskydd skyddar din väska mot den brutala hanteringen på flygplatser. Med ett väskskydd slipper din väska skador och blir mindre känslig för repor. Förutom att det skyddar din väska, så är ett väskskydd också perfekt när du vill få din väska att se ut som ny. Ett väskskydd gör att din resväska ser ut som ny igen. The Little Green Bag har ett brett utbud av väskskydd som matchar våra resväskor. Ditt väskskydd kommer att passa perfekt till väskorna i vårt sortiment.


Väskskydd från SUITSUIT

Väskskydden från SUITSUIT är specialdesignade för att passa deras vackra resväskor. Resväskor från SUITSUIT är som bekant kända för sina vackra färger och mönster. Det vore väl synd om den här trendiga resväskan blev skadad? Väldigt synd. Därför finns det specialdesignade skydd för resväskor i alla storlekar. Det finns skydd för väskor i storlekarna 20 tum, 24 tum och 28 tum. Fodralen är designade i samma vackra pastellfärger som väskorna. Din resväska ser precis lika trendig ut med skyddet som utan det. Men, din resväska har nu ett extra skydd, perfekt för resan!


Köpt ditt väskskydd på nätet

Sett ett praktiskt väskskydd? Beställ din vara online och upptäck alla fördelar. Om några musklick är du stolt ägare till din nyinköpta vara. Vi tar hand om din beställning på direkten.