Fortsätt handla BETALA kundvagn

Regnskydd

Regnskydd

Regnskydd

Ett regnskydd för ryggsäcken är utmärkt i oväder. Med ett regnskydd kan du garanterat skydda och hålla dina saker torra. Ett regnskydd är inte bara användbart på en cykeltur i regnet, utan även när du reser. Regnskyddet ser till att inget vatten tränger in i ryggsäcken. En liten förvaringspåse medföljer regnskyddet, så att du kan stoppa undan det när det inte behövs. Regnskydden har ett praktiskt snöre för att omsluta väskan ordentligt. Välj en neutral eller glad färg som får din väska att sticka ut.

The Little Green Bag har ett brett sortiment av ryggsäckar. Tänk dig vardagsryggsäckar, datorryggsäckar, utomhusryggsäckar och stöldskyddade ryggsäckar. Allihop används dagligen. Det vore tråkigt om de blev förstörda i en kraftigt skur eller på en resa. Regnskyddet löser detta problem och håller ryggsäcken och dess innehåll torrt. Så att du kan hålla favoritryggsäcken fräsch. Skydda favoritryggsäcken med ett regnskydd ur vår samling.


Regnskydd från Fjällräven

Regnskydden från Fjällräven ger utmärkt skydd för en ryggsäck från Fjällräven på 16 till 28 liter. Gummibandet försäkrar att regnskyddet sitter ordentligt i oväder. Skyddet har även praktiska handtag på sidorna, för att göra det enklare att transportera ryggsäcken. Skyddet förvaras enkelt i en liten påse. På så vis kan du bära med det, utan att det tar en massa extra plats. Du syns dessutom bättre i trafiken med den pigga färgen. Föredrar du en neutral färg? Det finns också. Så att du kan matcha färgen med din ryggsäck från Fjällräven.


Regnskydd från XD Design

Regnskydden från XD Design ger utmärkt skydd för din ryggsäck från XD Design. Skyddet är lätt att vika för att ta med. Det skyddar din ryggsäck i oväder och på resor. Dina saker är skyddade och håller sig torra. Skyddet är tillverkat i vattentätt material. Detta material ger extra skydd åt din ryggsäck från XD Design. XD Design har snygga enfärgade skydd som passar perfekt till din ryggsäck från XD Design.


Beställ ditt regnskydd online

Hittat ett fräckt regnskydd? Du hittar alltid något som passar din stil. Beställ snabbt och lätt online. Med bara några klick är du stolt ägare till ditt nya köp. Vi tar hand om din order så fort det bara går. Om du beställer före kl 12.00 kan vi skicka leveransen samma dag!