Fortsätt handla BETALA kundvagn

Plånbok för nycklar

Du är 3 steg från att hitta den perfekta plånboken
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Nyckelhållare

Brukar du ha svårt att hitta dina nycklar i din stora väska, jacka eller ficka? Det är ett ofta förekommande problem som många känner igen. Då är nyckelfodralen rätt uppfinning! Med ett nyckelfodral kan du förvara dina nycklar på ett enda, snyggt ställe. Du kan också lägga nycklar, telefon och ett nyckelfodral i samma väska utan att behöva oroa dig för att nycklarna ska repa telefonen. Smarta plånböcker speciellt för dina nycklar. The Little Green Bag har ett brett sortiment av nyckelfodral. Fodralen finns i många olika modeller, färger och stilar. Kombinera nyckelfodralet med en väska från samma märke. På så sätt kan du mixa och matcha alla stilar i oändlighet. Vill du hellre ha ett snyggt set? Välj då ett nyckelfodral som matchar din väska.


Nyckelfodralskollektion

Nyckelfodral finns i alla typer av material såsom läder, skinnimitation och plast. De mest klassiska nyckelfodralsmodellerna kommer från Castelijn & Beerens. Skinnet ger nyckelfodralet en chic och utmärkande look. Detta gör Castelijn & Beerens nyckelfodral lämpliga för användning i butiker eller i kombination med andra lädertillbehör. De viktigaste plånböckerna från Castelijn & Beerens är väldigt trevliga att kombinera med väskor ur samma kollektion. Då har du skapat ett snyggt, matchande set.

Orbitkey heter märket som fokuserar på multifunktionalitet. Deras mål är att förvandla en vanlig nyckelring till en snygg och multifunktionell accessoar. Det är inte bara nycklar som kan hängas på Orbitkey, utan USB-stickor eller flasköppnare passar också i det här nyckelfodralet.

Nyckelfodralet från Cowboysbag bör också finnas med i samlingen. Nyckelfodralen är kompakta och tillverkade i läder av hög kvalitet. De kan dessutom kombineras med väskorna från Cowboysbag för en fullständig look och ett snyggt set. Nyckelfodralen är av hög kvalitet och finns i flera vackra enfärgade varianter. De passar perfekt tillsammans med andra varor av samma märke. Vilken färg är din favorit?

Nyckelfodralen från LouLou Essentiels ska heller inte glömmas bort. De här fodralen har en nyckelkedja. Det gör det lätt att fästa dem på din väska eller nyckelring. Nyckelfodralet är kompakt och passar perfekt med väskorna från LouLou Essentiels. Fodralen är tillverkade i läder av hög kvalitet och har flera små fack. Där kan du enkelt förvara mynt, sedlar eller kort.

Nyckelfodralen från MyK Bags är också riktigt fina. De är både högfunktionella och trendiga. Nyckelfodralen är tillverkade i snyggt läder och finns i flera olika enfärgade varianter. Fodralet matchar väskorna av samma märke. På så sätt kan du kombinera dem för en komplett look. Trots den ringa storleken finns nog med utrymme för både mynt och sedlar. Det finns också rum för flera kort.


Beställ ditt nyckelfodral hos The Little Green Bag

Har du hittat ett nyckelfodral som du föll för direkt? Vänta inte, beställ det online. Upplev själv hur smidigt det är med snabb och gratis leverans, säker onlinebeställning och frakt i ett prydligt paket med ett fint kort. Ifall du handlar för mer än 100 € i vår webbshop får du också en gratis gåva på köpet!