Fortsätt handla BETALA kundvagn

Cykelväskor

Du är 3 steg från att hitta den perfekta väskan
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Inget resultat


Tyvärr hittades inga produkter med de valda filtren.
Anpassa sökfilter, eller kontakta oss så att vi kan ge dig lämpliga råd.Cykelväskor

Kan du se dig själv hoppa på en fullastad cykel med tunga påsar? Cykelväskor är en idealisk lösning! I väskorna finns plats för skolväska, laptopfodral eller matvaror så att du kan fortsätta cykelturen utan problem.


Praktiska cykelväskor

Cykelväskorna finns i olika modeller. Det finns dubbla och enkla cykelväskor, men även en variant som inte kräver pakethållare, den kallas också för sadelväska. En cykelväska gör det både bekvämt och säkert. Cykelväskor anses ibland vara lite gammaldags. Men nuförtiden finns damcykelväskor i alla storlekar, färger och mönster, så det finns en trendig cykelväska för alla smaker.


Dubbla cykelväskor

Den dubbla cykelväskan är den mest sålda modellen i Nederländerna. Dubbla cykelväskor finns i olika modeller, färger och storlekar. Dubbla cykelväskor är en perfekt lösning för alla cyklar med pakethållare. Eftersom cykelväskorna sitter på båda om bakhjulet är vikten välfördelad.


Cykelväskor från Reisenthel

Cykelväskorna från Reisenthel känns igen på det moderna utseendet och passar perfekt i både stadsmiljö och på landet. Kollektionen Urban från Reisenthel fokuserar på "less is more". De svartvita cykelväskorna ingår i den kollektionen. Väskorna är lätta, men tillverkade i starkt och stänktåligt material.


Beställ din cykelväska online

Har du hittat din framtida cykelväska i vår webbshop? Köp denna cykelväska online. Om du beställer din väska till cykeln på en vardag för kl. 12.00 skickas den samma dag. På så sätt kan du snabbt få glädje av din nya cykelväska. Vill du hellre se cykelväskorna med egna ögon? Besök då en av våra butiker.

  • Gratis gåva! (med undantag av utförsäljning)
  • Spara för Baggies och få € 15,- rabatt på ditt nästa köp