Fortsätt handla BETALA kundvagn

CLUSE

CLUSE har en omfattande kollektion av damklockor, där olika färger kombineras med stora klockor. Det är enkelt att byta remmen vilket gör att en CLUSE klocka kan stylas på nytt, om och om igen. Klockorna kan stylas om för olika tillfällen och alltid efter din egen smak.
CLUSE
Begränsa ditt sökresultat
Sortera på
284 artiklar

weergave


CLUSE
CLUSE

La Tetragone Gold White

SEK 957,74

BESTÄLL NU

CLUSE
CLUSE

Strap Gold Plated 16 mm

SEK 425,37

BESTÄLL NUfree gift
när du spenderar € 100, - Ej giltig vid försäljningCLUSE
CLUSE

Strap Leather 18 mm

SEK 425,37

BESTÄLL NUfree gift
när du spenderar € 100, - Ej giltig vid försäljning

CLUSE
CLUSE

La Boheme Mesh Dark Grey

SEK 1.170,69

BESTÄLL NU
CLUSE
CLUSE

La Boheme Mesh Black Black

SEK 1.170,69

BESTÄLL NU
CLUSE
CLUSE

Minuit Mesh Black

SEK 1.170,69

BESTÄLL NU

free gift
när du spenderar € 100, - Ej giltig vid försäljningCLUSE

Meet CLUSE! Dessa moderiktiga klockor tickar för glatta livet medan du utan ansträngning ser ut som en fashionista med en klocka av Cluse på handleden.
 

CLUSE La Bohème: gör din klocka till ett statement


Klockboetterna från de La Bohème-serien är stiligt oversized (38 mm). Samtidigt har klockorna vackra detaljer som tillför en djärv och smakfull accent till din outfit.

CLUSE Minuit: En hyllning till nattlivet


Minuit-klockboetter från CLUSE är något mindre (33 mm) än de från La Bohème, men lika vackra. De eleganta modellerna i denna serie är central för all den skönhet som en kväll kan ge: en vacker stjärnhimmel, en första date, eller minnen av kvällarna som verkade vara för evigt. Den subtila designen gör att denna klocka passar bra vid sådana tillfällen. En trevlig detalj: på urtavlan visas siffran 12 i romerska siffror.

CLUSE Pavane: en känsla av lyx


De sofistikerade modeller i Pavane-serien i CLUSE-kollektionen har små gnistrande kristaller på urtavlan. Detta ger klockan en feminin och lyxig look. Det förstärks av banden som är fina och detaljerade. Klockboetterna är som hos La Bohème klockor 38 mm.

CLUSE La Roche: ett konstverk på handleden

!
Om du hellre vill se vad klockan är på ett konstnärligt konstverk, är klockorna i La Roche-serien ett utmärkt val. I boeten (38 mm) hittar du riktig marmor. Så har du alltid att ha en bit av naturen med dig. Tack vare denna detalj, kan du vara säker på att ingen har exakt samma klocka som du bär på handleden.

Add some colour!


Detta klockmärke erbjuder en omfattande kollektion av damklockor genom The Little Green Bag. Dessa är utrustade med metall- eller läderremmar, i de mest skilda färger. Roséguld är en trend som återkommer ofta, men det finns naturligtvis även de färger som aldrig blir omoderna: silver, guld, svart och brunt. Vill du hellre ha en iögonfallande färg? Vi har dem också i grått, grönt, blått, rosa ... Vi kan fortsätta lite till, men du fattar: massor av valmöjligheter!

Ge bort en CLUSE damklocka


Damklockorna är mycket populära tack vare trendiga designs och överkomliga priser. Det blir därför extra roligt att ge bort en CLUSE-klocka.

Beställ CLUSE klockor


Har du hittat en CLUSE klocka som matchar din stil och smak? Beställa den på nätet hos The Little Green Bag. Vi ser till att damklockan levereras med ljusets hastighet till dig.