Fjallraven

Kanken Totepack 13 Inch ox red

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 30 cm
Djup 15 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 36 cm
Laptopfack 13 inch
Material Polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn ox red
Varumärkesproduktkod F23710
Volym 14 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Totepack 13 Inch, a stylish and versatile ryggsäck from the renowned brand Fjallraven. This totepack is perfect for adults who are always on the go and need a reliable companion to carry their essentials.

Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa bärväskan efter din egen komfort. Dess bredd på 30 cm och djup på 15 cm ger tillräckligt med utrymme för att rymma dina viktigaste tillhörigheter. Dessutom har den en praktisk förvaringsmöjlighet i form av ett utvändigt fack med dragkedja, vilket gör det enkelt att organisera och hitta dina saker.

Denna Kanken Totepack är inte bara praktisk, den är också miljövänlig. Tillverkad av återvunnen polyester och med ekologisk hållbarhet i åtanke, kan du känna dig bra med ditt val av denna produkt. Dess höjd på 36 cm gör den tillräckligt rymlig för att rymma en 13-tums laptop i det dedikerade laptopfacket.

Den här ryggsäcken tillhör Kanken-serien, vilket är ett varumärke som är känt för sin höga kvalitet och stilrena design. Med en praktisk ritsslutning kan du enkelt och säkert stänga väskan och skydda dina ägodelar. Den kommer i en vacker oxröd färg, vilket ger den en unik och iögonfallande look.

Med en volym på 14 liter är denna Kanken Totepack perfekt för dagliga äventyr och resor. Oavsett om du ska till jobbet, skolan eller bara ut och utforska staden, kommer denna ryggsäck att vara din pålitliga följeslagare.

Upptäck fördelarna med Kanken Totepack 13 Inch och gör dig redo att ta på dig världen med stil och bekvämlighet. Beställ din egen idag och upplev den perfekta kombinationen av funktionalitet och mode.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd