Fjallraven

Kanken Laptop 13 Inch Super Grey

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 25 cm
Djup 16 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 35 cm
Laptopfack 13 inch
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Super Grey
Varumärkesproduktkod F23523
Volym 13 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Laptop 13 Inch, a stylish and practical backpack from the renowned brand Fjallraven. This backpack belongs to the Ryggsäckar category, which is perfect for adults who are looking for a reliable and fashionable bag to carry their belongings.

Med en justerbar axelrem och en rymlig volym på 13 liter är denna ryggsäck idealisk för att bära din 13-tums laptop och andra viktiga tillbehör. Den är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den både hållbar och miljövänlig.

Den här Kanken-ryggsäcken har en bredd på 25 cm, en djup på 16 cm och en höjd på 35 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att organisera dina saker på ett smidigt sätt. Den har också ett praktiskt laptopfack som skyddar din dyrbara enhet mot stötar och repor.

Med sin stilrena design och svarta hårdvara är denna Kanken Laptop 13 Inch-ryggsäck perfekt för både vardagsbruk och resor. Den har en ritsslutning för säker förvaring och är utrustad med ett binnenvak med ritssluiting och ett buitenvak med ritssluiting för att hålla dina ägodelar organiserade och lättillgängliga.

Den här Kanken-ryggsäcken är en del av serien Kanken och har varumärkesfärgnamnet "Super Grey". Med varumärkesproduktkoden F23523 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta kvalitet.

Så om du letar efter en ryggsäck som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet, är Kanken Laptop 13 Inch det perfekta valet för dig. Beställ din egen idag och upplev den ultimata kombinationen av mode och funktionalitet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd