Fjallraven

Kanken Mini Peach Sand Terracotta Brown

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 20 cm
Djup 13 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 29 cm
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Peach Sand Terracotta Brown
Varumärkesproduktkod F23561
Volym 7 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Mini, a stylish and practical ryggsäck that is perfect for adults. This trendy backpack from the renowned brand Fjallraven is a must-have for fashion-forward individuals.

Med en bredd på 20 cm och en höjd på 29 cm är Kanken Mini den perfekta storleken för att bära dina vardagliga tillhörigheter. Dess djup på 13 cm ger tillräckligt med utrymme för att organisera dina saker på ett smidigt sätt.

Denna ryggsäck är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den både hållbar och miljövänlig. Axelremmen är justerbar för att passa din personliga stil och bekvämlighet.

Kanken Mini kommer i en elegant svart färg med matchande hårdvara, vilket ger den en sofistikerad touch. Dess varumärkesfärgnamn, Peach Sand Terracotta Brown, ger en unik och trendig känsla.

Med en ritsslutning som avslutning kan du vara säker på att dina ägodelar är säkra och skyddade. Dess förvaringsalternativ inkluderar ett praktiskt buitenvak med ritssluiting och ett öppet binnenvak för enkel åtkomst till dina värdesaker.

Kanken Mini tillhör den populära Kanken-serien från Fjallraven, ett varumärke känt för sin höga kvalitet och stilrena design. Dess varumärkesproduktkod, F23561, garanterar äkthet och pålitlighet.

Med en volym på 7 l är denna ryggsäck perfekt för att bära dina viktigaste saker under dagen. Oavsett om du är på väg till jobbet, skolan eller bara utforskar staden, kommer Kanken Mini att vara din pålitliga följeslagare.

Så varför vänta? Skaffa dig en Kanken Mini idag och ge din outfit en trendig touch samtidigt som du bär med dig allt du behöver på ett bekvämt och stilfullt sätt.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd