Fjallraven

Kanken Laptop 13 Inch Graphite

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 25 cm
Djup 16 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 35 cm
Laptopfack 13 inch
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Graphite
Varumärkesproduktkod F23523
Volym 13 l
Åldersgrupp Volwassenen

Den Kanken Laptop 13 Inch är en ryggsäck som är perfekt för att bära din laptop på ett bekvämt och stilfullt sätt. Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa ryggsäcken efter din kropp och preferenser.

Denna ryggsäck har en bredd på 25 cm och en djup på 16 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma din 13-tums laptop och andra viktiga tillbehör. Med ett laptopfack som är speciellt utformat för att skydda din enhet kan du vara säker på att den är säker och väl skyddad.

Den här Kanken Laptop 13 Inch ryggsäcken är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den till ett hållbart val för miljömedvetna konsumenter. Dessutom har den en snygg svart färg på hårdvaran, vilket ger den en modern och stilren look.

Ryggsäcken har också förvaringsalternativ som inkluderar ett binnenvak med ritssluiting och ett buitenvak med ritssluiting. Detta ger dig möjlighet att organisera dina tillhörigheter på ett smidigt sätt och hålla dem säkra och lättillgängliga.

Med en höjd på 35 cm och en volym på 13 l är denna ryggsäck perfekt för vuxna som behöver en praktisk och funktionell väska för sin laptop och andra vardagliga ägodelar. Den är också en del av den populära Kanken-serien från varumärket Fjallraven, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet.

Slutligen är denna Kanken Laptop 13 Inch ryggsäck en idealisk följeslagare för arbete, skola eller resor. Med sin stilfulla design och praktiska funktioner kommer den säkert att bli din favoritaccessoar för att bära din laptop i stil.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd