Fjallraven

Kanken Keyring True Red

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 2 cm
Höjd 9.5 cm
Material Polypropyleen
Serie Kanken
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn True Red
Varumärkesproduktkod F23785
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Keyring, a must-have accessory for fashion-forward individuals. Denna nyckelring är en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

Med en bredd på 2 cm och en höjd på 9.5 cm är denna nyckelring kompakt och lätt att bära med sig. Den är tillverkad av polypropylen, vilket ger den en hållbar och robust konstruktion som kommer att hålla länge.

Kanken Keyring tillhör den populära Kanken-serien från det välkända varumärket Fjallraven. Varumärket är känt för sin höga kvalitet och stilrena design, och denna nyckelring är inget undantag.

True Red är det varumärkesfärgnamn som pryder denna nyckelring och ger den en livlig och iögonfallande look. Med varumärkesproduktkoden F23785 kan du vara säker på att du får en äkta och autentisk produkt från Fjallraven.

Kanken Keyring är perfekt för vuxna i alla åldrar. Oavsett om du vill ge din nyckelknippa en uppgradering eller bara vill lägga till en touch av stil till din vardag, så är denna nyckelring det perfekta valet.

Låt Kanken Keyring bli ditt senaste mode-tillbehör och visa upp din stil med självförtroende. Beställ din egen idag och låt denna nyckelring bli en snygg och praktisk följeslagare i ditt dagliga liv.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd