Fjallraven

Kanken Laptop 13 Inch Ochre

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 25 cm
Djup 16 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 35 cm
Laptopfack 13 inch
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Ochre
Varumärkesproduktkod F23523
Volym 13 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Laptop 13 Inch, a stylish and practical backpack from the renowned brand Fjallraven. This backpack belongs to the category "Ryggsäckar" and is perfect for adults who are always on the go.

Med en justerbar axelrem och en rymlig volym på 13 liter är denna Kanken- ryggsäck idealisk för att bära din 13-tums laptop och andra viktiga tillhörigheter. Den har en bredd på 25 cm, en höjd på 35 cm och ett djup på 16 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att organisera dina ägodelar på ett smidigt sätt.

Den här Kanken-ryggsäcken är tillverkad av återvunnen polyester och har en hållbar design som är både miljövänlig och trendig. Med sin snygga svarta färg på hårdvaran och det unika varumärkesfärgnamnet "Ochre" sticker den verkligen ut från mängden.

En av de bästa funktionerna med denna Kanken-ryggsäck är dess förvaringsalternativ. Den har ett binnenvak med ritssluiting och ett buitenvak med ritssluiting, vilket ger dig möjlighet att enkelt organisera och komma åt dina saker. Dessutom har den en praktisk ritssluiting som säkerställer att dina ägodelar är säkra och skyddade under hela dagen.

Kanken Laptop 13 Inch är en del av den populära Kanken-serien från Fjallraven, ett varumärke känt för sin höga kvalitet och stil. Med varumärkesproduktkoden "F23523" kan du vara säker på att du får en äkta och pålitlig produkt.

Så om du letar efter en ryggsäck som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet, leta inte längre. Kanken Laptop 13 Inch är det perfekta valet för dig som vill ha en pålitlig följeslagare i vardagen.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd