Fjallraven

Kanken Totepack Mini fog

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Niet verstelbaar en niet afneembaar
Bredd 25 cm
Djup 13 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 30 cm
Material Polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn fog
Varumärkesproduktkod F23711
Volym 8 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Totepack Mini, a stylish addition to our Ryggsäckar collection. This mini tote backpack is perfect for adults who are always on the go. With its compact size and trendy design, it's a must-have for fashion-forward individuals.

Den här Kanken Totepack Mini är tillverkad av polyester, vilket gör den både hållbar och miljövänlig. Dess ekologiska och återvunna material gör den till ett medvetet val för dig som bryr dig om vår planet.

Med en bredd på 25 cm och en höjd på 30 cm har denna ryggsäck tillräckligt med utrymme för dina vardagliga behov. Den har också en djup på 13 cm, vilket ger dig gott om plats för att organisera dina tillhörigheter.

En av de bästa funktionerna hos denna Totepack Mini är det praktiska förvaringsalternativet. Den har ett utvändigt fack med dragkedja, vilket gör det enkelt att komma åt dina mest använda föremål utan att behöva öppna hela väskan.

Med en ritsslutning som typ avslutning kan du vara säker på att dina ägodelar är säkra och skyddade. Axelremmen är inte justerbar eller avtagbar, vilket ger dig en bekväm och säker passform när du bär väskan.

Denna Totepack Mini kommer från vår populära Kanken-serie och är ett varumärkesprodukt från Fjallraven. Den är tillgänglig i en vacker färg som heter "fog", vilket ger den en modern och elegant touch.

Med en volym på 8 l är denna Totepack Mini perfekt för att bära dina viktigaste saker under dagen. Den är idealisk för korta resor, dagliga äventyr eller bara som en stilfull accessoar.

Sammanfattningsvis är Kanken Totepack Mini en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med dess trendiga design, hållbara material och praktiska förvaringsalternativ är den ett måste för alla modeälskare där ute. Gör dig redo att sticka ut från mängden med denna fantastiska ryggsäck!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd