Fjallraven

Kanken Totepack 13 Inch pink

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 30 cm
Djup 15 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 36 cm
Laptopfack 13 inch
Material Polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn pink
Varumärkesproduktkod F23710
Volym 14 l
Åldersgrupp Damer

Let me introduce you to the Kanken Totepack 13 Inch, a stylish and versatile ryggsäck from the renowned brand Fjallraven. This trendy bag is perfect for damer of all ages who appreciate both fashion and functionality.

Med en justerbar axelrem och en rymlig volym på 14 liter, är denna ryggsäck idealisk för att bära med dig dina vardagliga ägodelar. Den är tillverkad av hållbart polyester och är både ekologisk och återvunnen, vilket gör den till ett miljövänligt val.

Med en bredd på 30 cm, en höjd på 36 cm och ett djup på 15 cm, erbjuder denna ryggsäck tillräckligt med utrymme för att rymma dina viktigaste tillhörigheter. Dessutom har den ett praktiskt laptopfack som passar en 13-tums laptop, vilket gör den perfekt för både arbete och fritid.

Den här ryggsäcken har en unik seriebeteckning, Kanken, som är synonymt med stil och kvalitet. Den är också utrustad med en smidig ritsslutning för enkel öppning och stängning.

En av de bästa funktionerna hos denna ryggsäck är det praktiska förvaringsalternativet. Den har ett utvändigt fack med dragkedja där du kan förvara dina mindre tillhörigheter, som nycklar, mobiltelefon eller plånbok, inom räckhåll.

Den här Kanken Totepack 13 Inch kommer i en trendig rosa färg, vilket ger dig möjlighet att uttrycka din personliga stil. Med varumärkesproduktkoden F23710 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt.

Sammanfattningsvis är Kanken Totepack 13 Inch den perfekta ryggsäcken för damer som vill ha en kombination av stil och funktionalitet. Med dess justerbara axelrem, rymliga volym och praktiska förvaringsalternativ är den ett måste för alla modeentusiaster. Välj denna ryggsäck och ge din outfit en trendig touch!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd