Fjallraven

Kanken Totepack Mini pink

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Niet verstelbaar en niet afneembaar
Bredd 25 cm
Djup 13 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 30 cm
Material Polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn pink
Varumärkesproduktkod F23711
Volym 8 l
Åldersgrupp Damer

Let me introduce you to the Kanken Totepack Mini, a stylish and practical ryggsäck from the renowned fashion brand Fjallraven. This mini version is perfect for damer who are always on the go and want to carry their essentials in a fashionable way.

Med en bredd på 25 cm, en höjd på 30 cm och ett djup på 13 cm, erbjuder denna ryggsäck tillräckligt med utrymme för dina viktigaste saker. Den har en volym på 8 l, vilket gör den till en perfekt följeslagare för dagliga äventyr eller korta resor.

Den här ryggsäcken är tillverkad av hållbart polyester, vilket gör den både ekologisk och återvunnen. Fjallraven har verkligen tänkt på hållbarheten när de skapade denna produkt.

En av de bästa funktionerna hos Kanken Totepack Mini är dess förvaringsalternativ. Den har ett praktiskt utvändigt fack med ritsslutning där du kan förvara dina värdesaker eller andra småsaker som du behöver ha nära till hands.

Denna ryggsäck har en ritsslutning som säkerställer att dina ägodelar förblir säkra och skyddade. Axelremmen är inte justerbar eller avtagbar, vilket ger en bekväm passform och enkel hantering.

Den här produkten tillhör Kanken-serien från Fjallraven och har en unik rosa färg, som verkligen sticker ut och ger en modern touch till din outfit. Varumärkesproduktkoden för denna ryggsäck är F23711.

Oavsett om du är ute efter en ryggsäck för skolan, arbete eller fritid, så är Kanken Totepack Mini det perfekta valet för dig. Beställ din egen idag och upplev den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd