Fjallraven

Greenland Pocket Dusk

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 16 cm
Djup 5 cm
Färg hårdvara Silverfärgad
Förvaringsalternativ 1 utvändigt fack med dragkedja, 1 öppet innerfack
Hållbarhet Organisk, Återvunnen
Höjd 22 cm
Kvalitetsmärken G-1000
Material 35% Ekologisk bomull, Återvunnen polyester 65%
Serie Greenland
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Tryckknapp, Dragkedja
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Dusk
Varumärkesproduktkod F23156
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 1 l
Åldersgrupp Volwassenen

Greenland Pocket är en kroppsväska från det populära varumärket Fjallraven. Denna stilrena och praktiska väska är tillverkad av 35% ekologisk bomull och återvunnen polyester, vilket gör den både hållbar och miljövänlig. Med en volym på 1 liter är den perfekt för att förvara dina viktigaste tillhörigheter.

Den här kroppsväskan har en justerbar axelrem för att passa alla storlekar och preferenser. Dessutom har den en tryckknapp och dragkedja som avslutning, vilket ger extra säkerhet och skydd för dina ägodelar. Med en bredd på 16 cm, en höjd på 22 cm och ett djup på 5 cm är den tillräckligt rymlig för att rymma dina nödvändigheter utan att vara för stor och otymplig.

Greenland Pocket är utrustad med en silverfärgad hårdvara, vilket ger den en elegant och stilren touch. Den har också en praktisk förvaringslösning med ett utvändigt fack med dragkedja och ett öppet innerfack. Dessa ger dig möjlighet att organisera och separera dina tillhörigheter för enkel åtkomst och överskådlighet.

En av de bästa egenskaperna hos denna kroppsväska är dess hållbarhet. Tillverkad av organisk bomull och återvunnen polyester, är den ett miljövänligt val som samtidigt är slitstark och tålig. Dess kvalitetsmärken inkluderar G-1000, vilket garanterar en hög standard och lång livslängd.

Skötselrådet för Greenland Pocket är enkelt. Använd en mjuk borste och ljummet vatten för att rengöra den och hålla den i bästa skick. Dess varumärkesfärgnamn är Dusk, vilket ger den en unik och attraktiv färgton. Med varumärkesproduktkoden F23156 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta kvalitet.

Denna kroppsväska är vattenavvisande, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter och resor. Oavsett om du ska ut på en vandringstur eller bara behöver en praktisk väska för vardagen, är Greenland Pocket det perfekta valet. Den passar både för vuxna och ungdomar och är en stilfull och funktionell accessoar för alla tillfällen.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd