Fjallraven

Zip Wallet Navy

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 12 cm
Djup 1 cm
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting
Höjd 10 cm
Material G1000
Myntfack True
Typ avslutning Ritssluiting
Utrymme för sedlar True
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Navy
Varumärkesproduktkod F24216
Vattentäthet Vattentät
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to our Zip Wallet from Fjallraven, a stylish and practical accessory for adults. This wallet belongs to the Plånböcker med dragkedja category, and it is designed to meet all your storage needs while keeping your belongings safe.

Med en bredd på 12 cm, en höjd på 10 cm och ett djup på 1 cm är denna plånbok kompakt och lätt att bära med sig. Den är tillverkad av det hållbara materialet G1000 och har en vattentät konstruktion, vilket gör den idealisk för alla väderförhållanden.

En av de bästa funktionerna hos denna plånbok är dess ritsslutning, som ger extra säkerhet och förhindrar att dina värdesaker faller ut. Du kommer också att uppskatta det praktiska myntfacket och utrymmet för sedlar, vilket gör det enkelt att organisera dina pengar och hålla dem på plats.

Med ett binnenvak met ritssluiting kan du också säkert förvara små föremål som nycklar eller smycken. Detta ger dig extra trygghet och bekvämlighet när du är på språng.

Den här plånboken kommer i en elegant navy färg, som passar perfekt till alla dina outfits. Varumärkesproduktkoden för denna Zip Wallet är F24216, vilket garanterar dess äkthet och höga kvalitet.

Sammanfattningsvis är Fjallraven Zip Wallet en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med dess praktiska egenskaper och hållbara konstruktion kommer den att bli din pålitliga följeslagare i vardagen. Beställ din egen Zip Wallet idag och upplev bekvämligheten och elegansen den erbjuder!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd