Fjallraven

Zip Card Holder Navy

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 10 cm
Djup 1 cm
Höjd 7 cm
Material G1000
Typ avslutning Ritssluiting
Utrymme för sedlar True
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Navy
Varumärkesproduktkod F24218
Vattentäthet Vattentät
Åldersgrupp Volwassenen

Zip Card Holder är en stilren och praktisk kortplånbok från det populära varumärket Fjallraven. Med sina dimensioner på 10 cm i bredd, 1 cm i djup och 7 cm i höjd är den perfekt för att förvara dina kort och sedlar på ett smidigt sätt.

Denna kortplånbok är tillverkad av det hållbara materialet G1000, vilket gör den både slitstark och tålig. Den har en praktisk ritsslutning som säkerställer att dina värdesaker förblir säkra och skyddade.

En av de bästa funktionerna med denna kortplånbok är dess utrymme för sedlar. Du kan enkelt organisera och hålla dina sedlar på plats, vilket gör det enkelt att hitta det du behöver när du är ute och shoppar eller reser.

Zip Card Holder kommer i en elegant navy färg, som ger den en tidlös och stilren look. Med varumärkesproduktkoden F24218 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta kvalitet.

Denna kortplånbok är också vattentät, vilket gör den perfekt för alla väderförhållanden. Du behöver inte oroa dig för att dina kort eller sedlar ska bli blöta om det skulle regna eller om du råkar spilla något på den.

Zip Card Holder är designad för vuxna och passar perfekt för alla som vill ha en stilren och funktionell kortplånbok. Ge dig själv eller någon annan en praktisk och snygg accessoar med denna kortplånbok från Fjallraven.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd