Fjallraven

Norrvage Foldsack Grey

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 31 cm
Djup 15 cm
Färg hårdvara Goudkleurig
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 42 cm
Material Wol
Typ avslutning Overslag, Gesp
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Grey
Varumärkesproduktkod F23331
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Den Norrvage Foldsack är en ryggsäck som är perfekt för både vardagsbruk och äventyr. Med sin stilrena design och högkvalitativa material är den ett måste för alla modeentusiaster där ute.

Denna ryggsäck har en justerbar axelrem för att passa alla kroppstyper och ge optimal komfort. Dess bredd på 31 cm och djup på 15 cm ger tillräckligt med utrymme för att bära dina viktigaste tillhörigheter utan att vara för stor och otymplig.

Det goudkleuriga hårdvaran ger en elegant touch till denna ryggsäck och skapar en snygg kontrast mot den gråa färgen på materialet. Varumärket Fjallraven är känt för sin höga kvalitet och denna ryggsäck är inget undantag.

En av de bästa egenskaperna hos denna ryggsäck är dess hållbarhet. Tillverkad av ekologiskt och återvunnet material, kan du vara säker på att du gör ett miljövänligt val när du väljer Norrvage Foldsack. Dessutom är den tillverkad av ull, vilket ger den en unik och lyxig känsla.

Den här ryggsäcken har en praktisk avslutning med både overslag och gesp, vilket gör att dina tillhörigheter är säkra och skyddade. Med en volym på 16 l har du gott om plats för att bära allt du behöver under dagen.

Oavsett om du är ung eller gammal, är denna ryggsäck perfekt för alla vuxna. Den är mångsidig, hållbar och stilren - allt du kan önska dig från en ryggsäck. Välj Norrvage Foldsack och ta din stil till nästa nivå!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd