Fjallraven

Kanken Travel Wallet Warm Yellow

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 11 cm
Djup 2.5 cm
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak
Höjd 19 cm
Material G1000
Myntfack True
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Utrymme för sedlar True
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Warm Yellow
Varumärkesproduktkod F23781
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Travel Wallet, a stylish and practical accessory that belongs to the Plånböcker med dragkedja category. This wallet is designed to meet all your storage needs while on the go.

Med en bredd på 11 cm, en djup på 2.5 cm och en höjd på 19 cm, är denna plånbok kompakt och lätt att bära med sig. Den är tillverkad av G1000-material, vilket ger den en hållbar och robust konstruktion.

En av de bästa funktionerna hos denna plånbok är dess förvaringsalternativ. Den har ett binnenvak med ritssluiting för att säkert förvara dina värdesaker. Dessutom finns det ett öppet buitenvak där du snabbt och enkelt kan komma åt dina vanligaste användningsföremål.

Den här plånboken är perfekt för dig som behöver ett dedikerat myntfack. Du behöver inte längre oroa dig för att tappa bort dina mynt, eftersom detta praktiska fack håller dem säkert på plats.

Kanken Travel Wallet tillhör den populära Kanken-serien från varumärket Fjallraven. Den är tillgänglig i en varumärkesfärg som heter Warm Yellow, vilket ger den en fräsch och modern look.

Slutligen, denna plånbok har en praktisk ritssluiting som säkerställer att dina ägodelar förblir säkra och skyddade. Du kan vara trygg i vetskapen om att ingenting kommer att falla ut eller gå förlorat.

Sammanfattningsvis är Kanken Travel Wallet den perfekta följeslagaren för dina resor. Med dess smarta design, hållbara material och praktiska funktioner, kommer den att hålla dina tillhörigheter organiserade och säkra. Välj Fjallraven för att få en plånbok av högsta kvalitet och stil.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd