Fjallraven

Kanken Totepack 13 Inch black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 30 cm
Djup 15 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 36 cm
Laptopfack 13 inch
Material Polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn black
Varumärkesproduktkod F23710
Volym 14 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Totepack 13 Inch, a stylish and versatile ryggsäck from the renowned brand Fjallraven. This totepack is perfect for adults who are always on the go and need a reliable companion to carry their belongings.

Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa passformen efter dina preferenser. Dess bredd på 30 cm och djup på 15 cm ger tillräckligt med utrymme för att rymma dina vardagliga föremål. Dessutom har den en praktisk förvaringsmöjlighet i form av ett utvändigt fack med dragkedja, vilket gör det enkelt att organisera och komma åt dina saker.

Denna Kanken Totepack är inte bara snygg och funktionell, den är också miljövänlig. Tillverkad av återvunnen polyester och med ekologisk hållbarhet i åtanke, kan du känna dig stolt över att bära denna väska som en del av din stil.

En av de mest praktiska funktionerna i denna totepack är dess laptopfack som rymmer upp till 13 tum. Du kan enkelt och säkert transportera din bärbara dator utan att behöva oroa dig för skador.

Kanken Totepack 13 Inch tillhör den populära Kanken-serien från Fjallraven, ett varumärke känt för sin höga kvalitet och stilrena design. Med en ritsslutning som avslutning kan du vara säker på att dina ägodelar är säkra och skyddade.

Denna totepack kommer i en elegant svart färg, vilket ger den en tidlös och sofistikerad look. Varumärkesproduktkoden F23710 garanterar att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta kvalitet.

Med en volym på 14 liter är denna Kanken Totepack perfekt för att bära dina vardagliga nödvändigheter, oavsett om du är på väg till jobbet, skolan eller bara utforskar staden.

Så varför inte investera i denna stilrena och praktiska Kanken Totepack 13 Inch? Den kommer att bli din trogna följeslagare och ge dig både stil och funktionalitet i en och samma väska.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd