Fjallraven

Kanken Sling Deep Turquoise

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 15 cm
Djup 8 cm
Färg hårdvara bronsfärgad
Förvaringsalternativ 2 ytterfickor med dragkedja
Hållbarhet Självklart
Höjd 20 cm
Kvalitetsmärken Vinylon F
Laptopfack 8 tum
Material Vinylal 100%
Serie Kanken
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Deep Turquoise
Varumärkesproduktkod F23797
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 2.5 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Sling, a stylish and practical kroppsväska that will elevate your fashion game. Med en justerbar axelrem, kan du enkelt anpassa den efter din preferens och bekvämlighet. Med en bredd på 15 cm och ett djup på 8 cm, erbjuder den tillräckligt med utrymme för dina viktigaste tillhörigheter.

Den bronsfärgade hårdvaran ger en elegant touch till denna väska. Med 2 ytterfickor med dragkedja, har du möjlighet att organisera och förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt. Dessutom kan du vara säker på att denna väska är hållbar, tack vare dess tillverkning i det högkvalitativa materialet Vinylon F.

Kanken Sling är inte bara snygg och funktionell, den erbjuder också skydd för din laptop. Med ett laptopfack som rymmer upp till 8 tum, kan du enkelt bära med dig din teknik på ett säkert sätt. Dess vattenavvisande egenskaper gör den perfekt för att skydda dina ägodelar även under regniga dagar.

Denna väska är en del av den populära Kanken-serien från det välkända varumärket Fjallraven. Med sitt varumärkesfärgnamn "Deep Turquoise" och varumärkesproduktkod "F23797", är den en perfekt accessoar för att komplettera din outfit. Oavsett om du är en vuxen eller ungdom, kommer Kanken Sling att vara en stilfull och praktisk följeslagare för dina äventyr.

För att hålla din Kanken Sling i bästa skick, rekommenderar vi att du rengör den med en mjuk borste och ljummet vatten. På så sätt kan du njuta av dess skönhet och funktionalitet under lång tid framöver.

Ge dig själv en uppgradering i stil och funktionalitet med Kanken Sling från Fjallraven. Beställ din egen idag och upplev fördelarna med denna fantastiska kroppsväska!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd