Fjallraven

Kanken Sling navy

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 15 cm
Djup 8 cm
Färg hårdvara bronsfärgad
Förvaringsalternativ 2 ytterfickor med dragkedja
Hållbarhet Självklart
Höjd 20 cm
Kvalitetsmärken Vinylon F
Laptopfack 8 tum
Material Vinylal 100%
Serie Kanken
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn navy
Varumärkesproduktkod F23797
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 2.5 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Sling, a stylish and practical kroppsväska that will elevate your fashion game. This verstelbara axelrem allows you to customize the fit according to your preference, ensuring maximum comfort throughout the day.

Med en bredd på 15 cm och ett djup på 8 cm, erbjuder denna slingväska tillräckligt med utrymme för dina viktigaste tillhörigheter. Den bronsfärgade hårdvaran ger en elegant touch till den navy-färgade väskan, vilket gör den till en perfekt accessoar för alla tillfällen.

Med två ytterfickor med dragkedja får du extra förvaringsalternativ för att hålla dina ägodelar organiserade och lättillgängliga. Dessutom är denna väska tillverkad av hållbart material, Vinylon F, vilket gör den både miljövänlig och långvarig.

En annan praktisk funktion är det 8 tum stora laptopfacket, som ger dig möjlighet att bära med dig din elektroniska enhet på ett säkert sätt. Oavsett om du är på väg till jobbet, skolan eller bara en dag ute, kommer denna väska att hålla din laptop trygg och skyddad.

Tillverkad av 100% vinylal, är denna Kanken Sling en del av den populära Kanken-serien från det välkända varumärket Fjallraven. Med sin vattenavvisande egenskap kan du vara säker på att dina tillhörigheter förblir torra och skyddade även under regniga dagar.

För att hålla din Kanken Sling i bästa skick rekommenderar vi att du rengör den med en mjuk borste och ljummet vatten. På så sätt kan du enkelt ta bort smuts och hålla din väska fräsch och ren.

Så varför vänta? Uppgradera din stil med denna trendiga och praktiska Kanken Sling från Fjallraven. Beställ din egen idag och njut av både stil och funktionalitet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd