Fjallraven

Kanken Fog Pink

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 27 cm
Djup 11 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 38 cm
Material Vinylon F
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Fog Pink
Varumärkesproduktkod F23510
Vattentäthet Waterafstotend
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken ryggsäckar, a must-have fashion accessory for adults. This stylish backpack from Fjallraven is designed to make a statement while providing functionality and durability.

Med en höjd på 38 cm och en bredd på 27 cm är denna ryggsäck perfekt för att bära dina vardagliga tillhörigheter. Den har en djup på 11 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att organisera dina saker på ett smidigt sätt.

En av de bästa egenskaperna hos denna Kanken ryggsäck är dess förvaringsalternativ. Den har ett praktiskt utvändigt fack med ritsslutning, vilket gör det enkelt att komma åt dina mest använda föremål utan att behöva öppna hela väskan.

Materialvalet för denna ryggsäck är Vinylon F, vilket ger den en vattenavvisande egenskap. Så oavsett om det är en regnig dag eller en snöig vinter, kan du vara säker på att dina tillhörigheter förblir torra och skyddade.

Kanken-serien är känd för sin hållbarhet, och denna ryggsäck är inget undantag. Den är tillverkad för att klara av vardagens påfrestningar och kommer att vara en trogen följeslagare under lång tid framöver.

Stängningen av denna Kanken ryggsäck är enkel och säker med hjälp av en ritsslutning. Du kan vara trygg i vetskapen om att dina ägodelar är säkra och skyddade.

Denna ryggsäck kommer i en vacker färg som Fjallraven kallar Fog Pink. Den är perfekt för att lägga till en touch av stil och personlighet till din outfit.

Med en volym på 16 liter är denna Kanken ryggsäck tillräckligt rymlig för att rymma dina dagliga behov, oavsett om det är böcker, kläder eller elektronik.

Kanken ryggsäckar är inte bara för barn längre. Denna ryggsäck är speciellt designad för vuxna som vill ha en trendig och praktisk väska för alla tillfällen.

Slutligen, varumärket Fjallraven är känt för sin kvalitet och pålitlighet. Med deras varumärkesproduktkod F23510 kan du vara säker på att du får en äkta Kanken ryggsäck som lever upp till dina förväntningar.

Så varför vänta? Skaffa dig en Kanken ryggsäck idag och ta din stil till nästa nivå!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd