Fjallraven

Kanken Re-Wool Laptop 15 Inch granite grey

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 28 cm
Djup 16 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 40 cm
Laptopfack 15 inch
Material Polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn granite grey
Varumärkesproduktkod F23328
Volym 18 l
Åldersgrupp Volwassenen

Den Kanken Re-Wool Laptop 15 Inch är en ryggsäck som är perfekt för både arbete och fritid. Med sin stilrena design och hållbara material är den ett utmärkt val för den moderna och miljömedvetna individen.

Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa ryggsäcken efter din egen komfort. Dess bredd på 28 cm och djup på 16 cm ger tillräckligt med utrymme för att bära dina viktigaste tillhörigheter.

Ryggsäcken har ett praktiskt förvaringsalternativ med en utvändig ficka med dragkedja. Detta ger dig möjlighet att snabbt och enkelt komma åt dina mest använda föremål.

Kanken Re-Wool Laptop 15 Inch är tillverkad av polyester och är en del av Fjallravens populära Kanken-serie. Med sin ekologiska och återvunna hållbarhet är den ett utmärkt val för den som vill göra ett miljövänligt val.

Ryggsäcken har också ett dedikerat laptopfack som rymmer en 15-tums laptop. Detta ger dig möjlighet att säkert transportera din elektroniska enhet utan att riskera skador.

Med en höjd på 40 cm och en volym på 18 l är Kanken Re-Wool Laptop 15 Inch tillräckligt rymlig för att rymma dina dagliga behov. Oavsett om du ska till kontoret, skolan eller på en äventyrlig resa, kommer denna ryggsäck att vara din pålitliga följeslagare.

Varumärket Fjallraven är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med deras varumärkesfärgnamn "granite grey" och produktkod F23328 kan du vara säker på att du får en genuin och autentisk produkt.

Kanken Re-Wool Laptop 15 Inch är perfekt för vuxna som vill ha en ryggsäck som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Gör ett medvetet val och skaffa dig denna fantastiska ryggsäck idag!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd