Fjallraven

Kanken Re-Wool night sky

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 28 cm
Djup 12 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 36 cm
Material Polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn night sky
Varumärkesproduktkod F23330
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Re-Wool, a stylish and sustainable ryggsäck from the renowned fashion brand Fjallraven. This eco-friendly backpack is perfect for adults who value both fashion and the environment.

Med en bredd på 28 cm, djup på 12 cm och höjd på 36 cm, erbjuder denna ryggsäck tillräckligt med utrymme för dina vardagliga behov. Den har en volym på 16 liter, vilket gör den till en perfekt följeslagare för dina äventyr.

Det som verkligen skiljer Kanken Re-Wool från andra ryggsäckar är dess hållbarhet. Tillverkad av återvunnen polyester och med ekologiska material, är denna ryggsäck ett utmärkt val för miljömedvetna konsumenter. Fjallraven har verkligen tänkt på allt när de skapade denna produkt.

Med en justerbar axelrem och en praktisk ritsslutning kan du enkelt anpassa ryggsäcken efter dina behov och säkert förvara dina ägodelar. Dessutom har den ett utvändigt fack med dragkedja för extra förvaringsmöjligheter.

Kanken Re-Wool tillhör den populära Kanken-serien från Fjallraven. Varumärket har verkligen gjort sig känt för sin höga kvalitet och stilrena design, och denna ryggsäck är inget undantag. Den kommer i en vacker nattblå färg, som verkligen sticker ut och ger dig en unik look.

Så om du letar efter en ryggsäck som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet, då är Kanken Re-Wool det perfekta valet för dig. Gör ett medvetet val och låt denna ryggsäck bli din trogna följeslagare i vardagen.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd