Fjallraven

Kanken Laptop 17 Inch Super Grey

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 30 cm
Djup 18 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 42 cm
Laptopfack 17 inch
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Super Grey
Varumärkesproduktkod F23525
Volym 20 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Laptop 17 Inch, a stylish and practical backpack from the renowned brand Fjallraven. This backpack belongs to the category "Ryggsäckar" and is perfect for adults who are looking for a reliable and fashionable way to carry their belongings.

Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa Kanken Laptop 17 Inch efter din egen komfort. Dess bredd på 30 cm och djup på 18 cm ger tillräckligt med utrymme för att rymma dina vardagliga behov. Den eleganta svarta färgen på hårdvaran ger en sofistikerad touch till din stil.

Denna ryggsäck har en förvaringskapacitet som inkluderar ett binnenvak med ritssluiting och ett buitenvak med ritssluiting. Du kan enkelt organisera och separera dina ägodelar för enkel åtkomst och bekvämlighet. Dessutom är Kanken Laptop 17 Inch tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den till ett miljövänligt val för dem som värnar om hållbarhet.

Med en höjd på 42 cm och ett speciellt laptopfack för 17-tums laptops, kan du vara säker på att din dyrbara elektronik är väl skyddad mot stötar och repor. Kanken Laptop 17 Inch är en del av den populära Kanken-serien, vilket garanterar hög kvalitet och stil.

Slutligen, med varumärket Fjallraven och den unika färgen "Super Grey", kan du vara säker på att du bär en produkt av högsta kvalitet och stil. Varumärkesproduktkoden för denna ryggsäck är F23525 och den har en volym på 20 liter.

Sammanfattningsvis är Kanken Laptop 17 Inch den perfekta ryggsäcken för dig som vill kombinera stil, funktionalitet och hållbarhet. Beställ din egen idag och upplev den ultimata bekvämligheten och elegansen som denna ryggsäck erbjuder.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd