Fjallraven

Kanken Laptop 15 Inch Black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 28 cm
Djup 16 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 40 cm
Laptopfack 15 inch
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Black
Varumärkesproduktkod F23524
Volym 18 l
Åldersgrupp Volwassenen

Den Kanken Laptop 15 Inch är en ryggsäck som är perfekt för att bära din laptop och andra viktiga tillbehör. Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa passformen för optimal komfort. Med en bredd på 28 cm och en djup på 16 cm har denna ryggsäck tillräckligt med utrymme för att rymma din laptop och andra nödvändigheter.

Denna ryggsäck har en snygg svart färg på hårdvaran, vilket ger den en elegant och stilren look. Den har också ett binnenvak med ritssluiting och ett buitenvak med ritssluiting, vilket ger dig gott om förvaringsalternativ för att organisera dina ägodelar.

En av de bästa egenskaperna hos denna ryggsäck är dess hållbarhet. Den är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den till ett miljövänligt val. Du kan vara stolt över att bära denna ryggsäck och samtidigt bidra till att minska avfallet.

Med en höjd på 40 cm och en volym på 18 l är denna ryggsäck tillräckligt rymlig för att rymma en 15-tums laptop och andra viktiga föremål. Den har också ett dedikerat laptopfack för att hålla din laptop säker och skyddad.

Kanken-serien är känd för sin höga kvalitet och stilrena design, och denna ryggsäck är inget undantag. Med en ritssluiting kan du enkelt öppna och stänga ryggsäcken för snabb åtkomst till dina ägodelar.

Denna ryggsäck är ett varumärkesprodukt från Fjallraven, ett välkänt och pålitligt varumärke inom modeindustrin. Den kommer i en elegant svart färg, vilket gör den perfekt för både vardagsbruk och arbete.

Oavsett om du är en student, en yrkesverksam eller bara behöver en pålitlig ryggsäck för att bära din laptop, är Kanken Laptop 15 Inch det perfekta valet för dig. Med sin stilrena design, hållbarhet och praktiska funktioner kommer denna ryggsäck att bli din trogna följeslagare i många år framöver.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd