Fjallraven

Kanken Laptop 13 Inch Frost Green

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 25 cm
Djup 16 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 35 cm
Laptopfack 13 inch
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Frost Green
Varumärkesproduktkod F23523
Volym 13 l
Åldersgrupp Volwassenen

Den Kanken Laptop 13 Inch är en ryggsäck som är perfekt för att bära din laptop och andra viktiga tillbehör. Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa ryggsäcken efter din kropp och dina behov. Med en bredd på 25 cm och en djup på 16 cm har du gott om utrymme för att organisera dina saker.

Denna ryggsäck har en snygg svart färg på hårdvaran, vilket ger den en modern och stilren look. Den har också två praktiska förvaringsalternativ - ett binnenvak med ritssluiting och ett buitenvak med ritssluiting. Du kan enkelt hålla dina ägodelar säkra och organiserade.

En av de bästa sakerna med denna ryggsäck är dess hållbarhet. Den är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den till ett miljövänligt val. Du kan vara stolt över att bära en ryggsäck som bidrar till att minska avfallet och bevara vår planet.

Kanken Laptop 13 Inch är en del av Fjallravens populära Kanken-serie. Med sin stilrena design och högkvalitativa material är den ett pålitligt val för alla dina behov. Med en ritssluiting kan du enkelt öppna och stänga ryggsäcken, vilket gör den praktisk och användarvänlig.

Denna ryggsäck kommer i en vacker frostgrön färg, vilket ger den en fräsch och modern look. Med varumärkesproduktkoden F23523 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta kvalitet. Med en volym på 13 l har du tillräckligt med utrymme för att bära allt du behöver.

Kanken Laptop 13 Inch är perfekt för vuxna som vill ha en snygg och funktionell ryggsäck för sin laptop. Ge dig själv den bästa kombinationen av stil, komfort och hållbarhet med denna fantastiska ryggsäck från Fjallraven.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd