Fjallraven

Kanken Laptop 13 Inch Navy

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 25 cm
Djup 16 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 35 cm
Laptopfack 13 inch
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Navy
Varumärkesproduktkod F23523
Volym 13 l
Åldersgrupp Volwassenen

Den Kanken Laptop 13 Inch är en ryggsäck som är perfekt för att bära din laptop och andra viktiga tillbehör. Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa passformen för optimal komfort. Dess kompakta storlek på 25 cm i bredd och 16 cm i djup gör den till en idealisk följeslagare för dagliga äventyr.

Denna ryggsäck har en snygg svart färg på hårdvaran, vilket ger den en modern och stilren look. Med ett inre fack med dragkedja och ett yttre fack med dragkedja finns det gott om förvaringsalternativ för att organisera dina tillhörigheter. Du kan enkelt hålla ordning på dina ägodelar och ha dem inom räckhåll.

Vi är stolta över att denna ryggsäck är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den till ett hållbart val för miljömedvetna kunder. Fjällrävens Kanken-serie är känd för sin höga kvalitet och hållbarhet, och denna ryggsäck är inget undantag.

Med en höjd på 35 cm och ett dedikerat laptopfack för 13-tums laptops kan du vara säker på att din laptop kommer att vara säker och skyddad under dina resor. Du behöver inte längre oroa dig för att din laptop ska bli repad eller skadad.

Varumärket Fjällräven är känt för sina pålitliga och funktionella produkter, och denna ryggsäck är inget undantag. Med sin marinblå färg är den både tidlös och trendig, vilket gör den till en perfekt accessoar för både vuxna och unga.

Med en volym på 13 liter har du tillräckligt med utrymme för att bära dina viktigaste ägodelar utan att behöva släpa runt på en stor och otymplig väska. Denna ryggsäck är perfekt för arbete, skola eller fritidsaktiviteter.

Sammanfattningsvis är Kanken Laptop 13 Inch en ryggsäck som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin justerbara axelrem, många förvaringsalternativ och dedikerade laptopfack är den perfekt för att bära din laptop och andra tillbehör i stil. Välj en ryggsäck som är både miljövänlig och trendig - välj Kanken Laptop 13 Inch från Fjällräven.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd