Fjallraven

Kanken Peach Sand

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 27 cm
Djup 13 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 38 cm
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Peach Sand
Varumärkesproduktkod F23510
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Hej och välkommen till vår e-handelsbutik! Vi är glada att kunna presentera Kanken, en ryggsäck som är perfekt för alla dina äventyr. Med dess stilrena design och praktiska funktioner kommer denna ryggsäck att bli din bästa vän.

Kanken är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den både hållbar och miljövänlig. Dess mått är 38 cm i höjd, 27 cm i bredd och 13 cm i djup, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att bära dina viktigaste tillhörigheter. Den har en volym på 16 liter, vilket gör den tillräckligt rymlig för att rymma allt du behöver under dagen.

Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa Kanken efter din egen komfort. Dess ritsslutning gör det enkelt att öppna och stänga ryggsäcken, samtidigt som den håller dina ägodelar säkra. Den har även en praktisk förvaringslösning med ett utvändigt fack med dragkedja och ett öppet innerfack.

Kanken kommer i en elegant svart färg med matchande hårdvara, vilket ger den en tidlös och stilren look. Varumärket Fjallraven är känt för sin höga kvalitet och detta är inget undantag. Med deras varumärkesproduktkod F23510 kan du vara säker på att du får en äkta Kanken-ryggsäck.

Oavsett om du är en äventyrare eller bara behöver en pålitlig ryggsäck för vardagen, så är Kanken det perfekta valet för dig. Beställ din egen Kanken-ryggsäck i färgen Peach Sand idag och upptäck varför den har blivit en favorit bland vuxna över hela världen.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd