Fjallraven

Kanken Hip Pack Mint green

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 18 cm
Djup 9 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 12 cm
Kvalitetsmärken Vinylon F
Material Vinylal 100%
Serie Kanken
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Mint green
Varumärkesproduktkod F23796
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 2 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Hip Pack, a stylish and practical accessory that belongs to the Midjeväskor category. Med en justerbar axelrem, kan denna väska enkelt anpassas efter dina behov och preferenser. Med en bredd på 18 cm och en djup på 9 cm, erbjuder den tillräckligt med utrymme för dina viktigaste tillhörigheter.

Den här Kanken Hip Pack kommer med svarta hårdvarudetaljer som ger en elegant touch till din outfit. Med ett öppet innerfack och två ytterfack med dragkedja, finns det gott om förvaringsalternativ för att hålla dina saker organiserade och inom räckhåll.

Vi på Fjallraven värnar om hållbarhet och denna väska är inget undantag. Tillverkad av 100% vinylal och med kvalitetsmärket Vinylon F, kan du vara säker på att den är både hållbar och pålitlig. Dessutom är den vattenavvisande, vilket gör den perfekt för alla väderförhållanden.

Med en höjd på 12 cm och en volym på 2 l, är denna Kanken Hip Pack perfekt för vuxna som vill ha en smidig och trendig väska att bära runt. Varumärkesfärgen är Mint green, vilket ger en fräsch och livlig touch till din stil. Varumärkesproduktkoden är F23796, så du kan vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt.

För att hålla din Kanken Hip Pack i bästa skick, rekommenderar vi att du rengör den med en mjuk borste och ljummet vatten. På så sätt kan du njuta av din väska under lång tid framöver.

Sammanfattningsvis är Kanken Hip Pack från Fjallraven den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med sina justerbara remmar, generösa förvaringsalternativ och hållbara material, är denna väska ett måste för alla modeentusiaster. Så varför vänta? Skaffa din Kanken Hip Pack idag och ge din outfit det där extra piffet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd