Fjallraven

Kanken Hip Pack Foliage Green

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 18 cm
Djup 9 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 12 cm
Kvalitetsmärken Vinylon F
Material Vinylal 100%
Serie Kanken
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Foliage Green
Varumärkesproduktkod F23796
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 2 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Hip Pack, a stylish and practical accessory that belongs to the Midjeväskor category. Med en justerbar axelrem, kan denna väska enkelt anpassas efter dina behov och preferenser. Med en bredd på 18 cm och en djup på 9 cm, erbjuder den tillräckligt med utrymme för att rymma dina viktigaste tillhörigheter.

Den här Kanken Hip Pack kommer med svarta hårdvarudetaljer som ger den en elegant touch. Med ett öppet innerfack och två ytterfack med dragkedja, erbjuder den olika förvaringsalternativ för att hålla dina saker organiserade och inom räckhåll.

Självklart är hållbarhet en viktig faktor för oss, och denna väska är inget undantag. Tillverkad av 100% vinylal och med kvalitetsmärket Vinylon F, kan du vara säker på att den kommer att hålla länge och stå emot vardagens påfrestningar.

Kanken-serien är välkänd för sin höga kvalitet och stilrena design, och denna Hip Pack är inget undantag. Med en höjd på 12 cm och en volym på 2 l, är den perfekt för vuxna som vill ha en smidig och trendig väska för sina äventyr.

Fjallraven är det varumärke som står bakom denna fantastiska produkt. Med sin varumärkesfärgnamn "Foliage Green" och produktkod F23796, är den lätt att känna igen och passar perfekt för dem som vill ha en stilfull och vattenavvisande väska.

För att hålla din Kanken Hip Pack i bästa skick, rekommenderar vi att du rengör den med en mjuk borste och ljummet vatten. På så sätt kan du njuta av dess skönhet och funktionalitet under lång tid framöver.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en praktisk och trendig midjeväska, är Kanken Hip Pack det perfekta valet för dig. Med sin justerbara axelrem, förvaringsalternativ och hållbara material, kommer den att bli din trogna följeslagare i alla dina äventyr.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd