Fjallraven

Kanken Hip Pack graphite

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 18 cm
Djup 9 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 12 cm
Kvalitetsmärken Vinylon F
Material Vinylal 100%
Serie Kanken
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn graphite
Varumärkesproduktkod F23796
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 2 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Hip Pack, a stylish and practical accessory that belongs to the Midjeväskor category. Med en justerbar axelrem, kan denna väska anpassas efter dina behov och preferenser. Med en bredd på 18 cm och en djup på 9 cm, erbjuder den tillräckligt med utrymme för dina viktigaste tillhörigheter.

Den här Kanken Hip Pack kommer med svarta detaljer, vilket ger den en elegant och tidlös look. Med ett öppet innerfack och två ytterfack med dragkedja, erbjuder den olika förvaringsalternativ för att hålla dina saker organiserade och inom räckhåll.

En av de bästa egenskaperna hos denna väska är dess hållbarhet. Tillverkad av 100% vinylal och kvalitetsmärkt med Vinylon F, kan du vara säker på att den kommer att hålla länge. Dess vattenavvisande egenskaper gör den också perfekt för alla väderförhållanden.

Kanken-serien är känd för sin höga kvalitet och stilrena design, och denna Kanken Hip Pack är inget undantag. Med varumärket Fjallraven, känt för sina pålitliga och hållbara produkter, kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet.

För att hålla din Kanken Hip Pack i bästa skick rekommenderas det att rengöra den med en mjuk borste och ljummet vatten. På så sätt kan du behålla dess fräscha utseende och förlänga dess livslängd.

Med en ritsslutning som avslutning, kan du enkelt och säkert stänga och öppna din väska. Den här Kanken Hip Pack kommer i färgen graphite, vilket ger den en modern och sofistikerad touch.

Oavsett om du är en vuxen eller ungdom, är denna Kanken Hip Pack perfekt för att komplettera din outfit och hålla dina viktigaste tillhörigheter nära till hands. Med en volym på 2 l kan du enkelt bära med dig det du behöver utan att känna dig tyngd ner.

Sammanfattningsvis är Kanken Hip Pack från Fjallraven en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med dess justerbara axelrem, förvaringsalternativ och hållbara material, kommer den att bli din trogna följeslagare i alla dina äventyr.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd