Fjallraven

Kanken Ochre Confetti Patern

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 27 cm
Djup 13 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 38 cm
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Ochre Confetti Patern
Varumärkesproduktkod F23510
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Hej och välkommen till vår e-handelsbutik! Vi är glada att kunna presentera Kanken, en ryggsäck som passar perfekt för både vuxna och ungdomar. Med sitt rymliga 16 liters volym och hållbara återvunna polyestermaterial är denna ryggsäck både praktisk och miljövänlig.

Kanken är utrustad med en justerbar axelrem för optimal komfort. Du kan enkelt anpassa den efter din egen preferens och bära den bekvämt under hela dagen. Dessutom har den en praktisk ritsslutning för att säkerställa att dina ägodelar förvaras säkert och tryggt.

Med en bredd på 27 cm och en djup på 13 cm erbjuder Kanken tillräckligt med utrymme för att rymma dina vardagliga nödvändigheter. Du kan enkelt organisera dina saker med hjälp av det öppna binnenvaket och det praktiska utvändiga facket med ritsslutning.

Kankens varumärke, Fjallraven, är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Denna ryggsäck är inget undantag. Med sin återvunna design och slitstarka material kan du vara säker på att den kommer att vara din trogna följeslagare under lång tid framöver.

Och inte nog med det, Kanken kommer i en snygg svart färg med matchande detaljer. Den har också en unik Ochre Confetti Patern som ger den en extra touch av stil och personlighet. Med sin seriebeteckning F23510 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt.

Så varför vänta? Skaffa dig en Kanken-ryggsäck idag och upplev den perfekta kombinationen av stil, komfort och hållbarhet. Gör ditt vardagsliv enklare och mer trendigt med denna fantastiska ryggsäck från Fjallraven!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd