Fjallraven

Kanken Gear Bag Black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bostadsutrymme Badkamer
Bredd 19.5 cm
Djup 6.5 cm
Förvaringsalternativ 2 open binnenvakken
Hållbarhet Återvunnen, Organisk
Höjd 12 cm
Kvalitetsmärken G-1000
Material 65% Återvunnen polyester, 35% Ekologisk bomull
Serie Kanken
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Black
Varumärkesproduktkod F25862
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 2 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Gear Bag, a must-have accessory for all fashion-forward individuals. This stylish bag belongs to the Sminkväskor category, perfect for storing your beauty essentials in a trendy and organized manner.

Med en bredd på 19.5 cm och djup på 6.5 cm, erbjuder denna sminkväska gott om utrymme för dina favoritprodukter. Den har även två öppna binnenvakken, vilket gör det enkelt att hålla ordning på dina tillhörigheter.

Vi på Fjallraven är stolta över att erbjuda en hållbar produkt. Kanken Gear Bag är tillverkad av 65% återvunnen polyester och 35% ekologisk bomull. Genom att välja denna sminkväska bidrar du till en mer hållbar och miljövänlig framtid.

Med en höjd på 12 cm och en volym på 2 l, är denna sminkväska perfekt för att ta med dig överallt. Oavsett om du är på resande fot eller behöver en praktisk förvaringslösning hemma, kommer Kanken Gear Bag att vara din trogna följeslagare.

Den här sminkväskan är en del av vår populära Kanken-serie och är tillverkad med kvalitetsmärket G-1000. Detta garanterar en hög standard och lång hållbarhet, så att du kan njuta av din sminkväska under lång tid framöver.

Med varumärkesfärgnamnet "Black" och varumärkesproduktkoden "F25862", kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta kvalitet. Vår sminkväska är också vattenavvisande, vilket gör den perfekt för att skydda dina sminkprodukter mot oönskade spill.

För att hålla din Kanken Gear Bag i bästa skick rekommenderar vi att du rengör den med en mjuk borste och ljummet vatten. På så sätt kan du behålla dess fräscha utseende och förlänga dess livslängd.

Slutligen, denna sminkväska är inte bara för barn. Den är designad för vuxna som vill ha en stilfull och praktisk lösning för sina sminkprodukter. Så varför inte unna dig själv denna fantastiska Kanken Gear Bag och ta din sminkrutin till en helt ny nivå?

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd